Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny przyszły emigrant

Straciłem prace bo śmiałem mieć inne zdanie niż kierownik!

Polecane posty

Gość kolejny przyszły emigrant

Tzn nie mój kierownik ale kierownik obiektu na którym pracuje, do tego nie lizałem mu dupy nie uśmiechałem się do niego i trzaskałem mu komplementów jak reszta przydupasów.....to za to ciągle wydzwaniał do mojego szefa, że kiepsko pracuje, nie robie co do mnie należy itp....i suma sumarum szef dla spokoju mnie stamtąd usunął. Nienawidze tego kraju i tych cwaniaków po 30 co po studiach prace mieli niemal z marszu a teraz wielcy bonzowie.... I jak tu nie wujechać do UK ?

Gość venom in my soul
miałem podobnie.....ale kiedyś pojdą na emeryture my będziemy rządzić krajem, przyjdzie czas wywrównania rachunków...!

Gość zaspana jola
jedz,tam na zmywaniu garow wiecej zarobisz

Gość babie lato.
kierownikow trzeba sobie wychowac, a jesli jest wyjatkowym skur.wysynem...to obic, zastraszyc, jesli jest za cos odpowiedzialny to tak naodpier.dalac mu zeby mu sie odechcialo pracowac, nosz kur.wa nie wyobrazam sobie takiej sytuacji zeby jakis kierowniczyna z przerosnietym ego swierzo po studiach zmusil mnie do czegokolwiek :O jedyne co moge napisac to ze ...zal mi ciebie

Gość jedz do UK
tam dopiero przejdziesz szkołe pokory - polskie kelnerki w restauracjach są wyzywane od najgorszych suk - przez swoich pracodawców , niedawno był artykuł w prasie gdzie sie skarżyły na skandaliczne zachowanie ich szefów.Ale różnie bywa ,wszytko zależy od osobistej kultury danego pracodawcy czy szefa a z tym bywa różnie niezależnie od kraju.Więc o co ci biega chłopczyku ?Chcesz to jedz kogo to obchodzi :) http://www.mojbristol.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=172

Gość Hrabia Monte Chriisto
i po tych wypowiedziach wiem dlaczego w tym kraju tak jest...poprostu jest przyzwolenie na nieszanowanie pracowników, chłopak ma problem a wy go jeszcze jedziecie, z chamstwem trzeba walczyć a nie zgadzać się bo tak jest wszędzie...

Gość w anglii wcale nie jest lepiej
własnie wróciłam :o

wiesz co emigrancie poprostu miałes pecha i trafiłeś na ch... a nie kierownika ja sama kiedyś byłam na kierowniczym stanowisku zawsze szłam za ludzmi a nie przeciwko im i wiem że takich ludzi jest wiele nie załamuj się może kiedyś ci się uda znaleśc fajną pracę i szefa powodzenia pa