Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saraaa84

Wymrażanie nadżerki

Polecane posty

Mam stwierdzoną rozległą nadżerkę. II grupa cyt. Na dniach będę miała ją usuwaną właśnie przez zamrażanie... jak wygląda zabieg? czy jest bolesny? ile trwa? Będe wdzięczna za każde info bo jak sobie o nim pomyslę to aż mnie ciarki przechodzą... :( :( :(

trwa dość krótko, jakieś 5 minut. co do tego czy boli, raczej nie takie dziwne uczucie ale do bólu to daaaleko jeszcze. lekarz najpierw zakłada wziernik, potem przykłada w chore miejsce specjalne urządzenie i już.potem musisz się ubrać i położyć na kozetce i tak poleżeć jakieś 10 minut. w tym czasie zrobi ci się strasznie gorąco, takie nagłe uderzenie gorąca, ale to normalne, lekarz uprzedzi cię o tym. pamiętaj żeby założyć figi, a nie stringi. zabierz też podpaskę żebyś mogła po zabiegu sobie założyć, bo będziesz miała bardzo mocne wodniste upławy. ja miałam przez całe 2 tyg :( ogólnie nie jest to takie straszne. ja przez cały dzień potem tak średnio się czułam, tzn bolał mnie brzuch i byłam osłabiona, ale sam zabieg nie jest najgorszy. dla mnie dużo gorsze było leczenie nadżerki płynem solcogyn (nic nie dało i potem wymrażanie musi\\ałam mieć) uszy do góry!!

Dziękuję bardzo za info... już mi lepiej :) Podniosłas mnie na duchu, naprawdę! Mam nadzieję, że u Ciebie już ze zdrówkiem wszystko dobrze. Dzięki jeszcze raz! :)

zabieg miałam rok temu i jak do tej pory to dziadostwo nie wróciło, więc jest super! trzymaj się. pamiętaj po zabiegu żadniego seksu, basenu, tamponów przez miesiąc. ale o tym lekarz ci powie!

wymrażanie miałam robione ok 2 lata temu i do dnia dzisiejszego mam spokój. Nic nie boli tylko upławy po tym są obfite. Ogólnie, ok.