Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NTD

Pary, którym brakuje wyjść ze znajomymi!

Polecane posty

Często tak bywa, że gdy poznaje się TĄ osobę to znajomi są odstawiani na bok, czas spędza się we dwoje. Mijają miesiące, jest cudownie, ale w końcu zaczyna brakować \"wychodzenia do ludzi\" (mimo, że w związku jest nadal super). Problem w tym, że znajomi się jakoś \"rozpłynęli\" - powyjeżdżali, sami się z kimś związali jak my wcześniej albo po prostu dawne więzi nieco się rozluźniły. I co teraz? Znacie to?

Gość no wlasnie znamy az za dobrze
:(

Gość bita smietana
u mne to samo ,niestety.Nacieszylismy sie soba i ..brakuje towarzystwa.A ludzie ,kedy ich tak zaniedbalismy wlasnie sie rozplyneli ,albo znalezli innych znajomych.Z tego wniosek ,ze trzeba pielegnowac znajomsci ,niezaleznie ,czy jestesmy sami ,czy z kims.

Oj znam :( Ale to najczesciej dotyczy kobiet. Faceci jakos potrafia pogodzic posiadanie znajomych i kobiete.

Tak? To ja jestem chyba jakiś ułomny ;P ;)

Dzięki. Od razu mi lepiej. Warto było się tu wypowiedzieć ;P ;)

Gość arana
I bardzo dobrze Wam!!! O znajomych trzeba dbać!!! Mam tyle kolezanek ktore jak tylko kogos poznaja to odstawiaja swoje przyjaciolki a jak cos nie wyjdzie to w płacz i wiadomo do kogo wtedy leca. Ja jestem ze swoim 5 lat i mamy wspanialych przyjaciol i zgrana ekipa!!! A wyjazdy z nimi, imprezy sa niezapomniane!!

No ale dobra, wracając do tematu - wypowie się ktoś jeszcze? Może założymy KKŻS (Kafeteriowe Kółko Żałosnych Samotników) :P

Po to jest wlasnie kafe, zeby kazdy lezacy mogl zostac kopniety :P ;) Ale tak serio, to pisalam to z wlasnego doswiadczenia. Nawet zdajac sobie sprawe, ze odstawianie przyjaciol na boczny tor doprowadzi do ochlodzenia stosunkow i w koncu mi ich zacznie brakowac, to i tak to zrobilam, bo chcialam byc ciagle z moim chlopakiem. Podobnie zrobilo wiele moich kolezanek i zaden z kolegow (lacznie z moim chlopakiem). Wiec cos w tym musi byc :)

Gość arana rzuc na nich
klatwe :D

Gość arana
A kyyszzzzz a kyyyszzzzzz :D

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

My mieliśmy tak smao, a raczej mamy:/ Oboje obracaliśmy się w różnym gronie. Z większością moich koleżanek straciłam kontakt po skończeniu szkoły, natomiast koledzy mojego P. to zagorzali samotnicy i choć ja nie mam nic przeciwko spędzania z nimi czasu to mam wrażaenie że oni kiepsko się czują w moim towarzystwie (jedyna dziewczyna). No i zaczyna brakować znajomych par z którymi można by wyjść gdzieś w weekend...

Gość puellanowa
u mnie jest taksamo.... a isc do baru jak zwykle we dwoje to zadna frajda...

Może nie żadna, ja lubię wychodzić z moją dziewczyną, ale czasami fajnie było by wybrać się gdzieś większą ekipą. Faktycznie problemem jest czasem to, że single (okropne słowo :P) średnio się czują w towarzystwie par, no chyba że było by więcej osób.

Gość fdsnfjshdflhsd

Gość bita smietana
fakt,problem i ja mam ,ale probuje teraz naprawiac stosyunki ze znajomymi.Uwazam ,ze nigdy nie jest za pozno i zawsze warto probowac i nie popelniac takiego bledu na przyszlosc.Kolejna lekcja zycia.Szanujcie znajomych !!!!

Gość bita smietana a skad
jestes?

Gość bita smietana
z pomorza-

Gość tworzywo sztuczne
mam to samo co wy dziewczyny....z tym, ze kiedy ja poznałam chłopaka to niektorzy moi kumple odstawili mnie na bok !!! mimo, ze ja nadal chciałam sie z nimi spotykac.... raczej nie zabieralam swojego chłopaka na spotkania z kumplami, bo sa pewne tematy, ktore omawiam tylko ze znajomymi :P no ale w kazdym badz razie, teraz to juz kazdy z moich kumpli poszedl w swoją stronę, no i ja zostałam ze swoim facetem, no i czesto jest nudno jak cholera ! ;/

No właśnie... i co w takiej sytuacji zrobić? :(

Gość bita smietana
ja jak pisalam wyzej juz sie wzielam za naprawianie stosunkow i odnawianie znajomosci.Powoli ,ale jakos idzie.Czego i wam zycze

Gość ddsafsdfadfd

Gość 57578787887

ja nie spotykam sie ze znajomymi parami, ktore mizdrza sie do siebie na kazdym kroku, ciagle te cieple kluchy, slimaczenie i zdrobnienia sypane z rekawa. bez wzgledu na to czy mam dziewczyne czy nie, nie spotykam sie z takimi slimakami, po prostu szkoda czasu - nawet pogadac nie mozna bo ona siedzi mu na kolankach albo sie karmia nawzajem , gadaja jakies pierdoly albo milcza i godzinami sie caluja. ale znam tez pary, ktore sa zajebiste w towarzystwie - nie slimacz sie co chwile, rozmawiaja z innymi, nie siedza ciagle kolo siebie i nie trzymaja sie za raczke itd. takie sa najleprze. sam tez tak postepuje jak wyjde gdzies z laska. przeciez oczywiste, ze mam czas dla niej, czas z nia i czas dla innych. slimaczyc lubie sie z panienka sam na sam, a nie przy stole czy w pociagu ze znajomymi. nie znaczy to oczywiscie,ze odsuwam sie od laski jak z nia jestem, absolutnie, jednak znam umiar. tak wiec troszke powagi ludzie, nie zdobedziecie przyjaciol jak nie poswiecicie im choc troche uwagi. jak znajomi was olewaja bo zachowujecie sie jak dzieci to czego sie spodziewacie?

Gość an angel*londyn
a czy sa tu jakies samotne pary z londynu moze?

Gość fdsssssssssss