Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o

PWST Gorzów

Polecane posty

Gość co myslicie o

Państwowej wyższej Szkole Zawodowej w Gorzowie Wlkp. a konkretnie o kierunku turystyka?Studiował (studiuje) ktoś?Jaki jest tam poziom?

Gość że jakk

Gość dobra szkoła to to nie jest
:)

Gość dlaczegoo

Gość o co tu chodzi
dlategoo:P

Gość whats upp

Gość mjjdhudhydgdy
PWSZ a nie PWST jak juz!NIe polecam tej szkoly.Ogolna opinia jest taka ze to szkola dla obibokow i leni.Jak ktos sie nie dostanie na lepsza uczelnie to sklada tam papiery.Wiem cos bo jestem z Gorzowa i traktowalam ta uczelnie jak kolo ratunkowe i zlozylam papiery na turystyke.No i sie dostalam ale za wspolprace podziekowalam:)Wybralam studia w Szczecinie

Gość ja się tam wybirałam
ale po tym,co czytam chyba pomyślę o jajkiejs innej uczelni, tam tylko licencjat jest a w sumie wolę na jednej uczelni robic magistra

Gość ssttuuddeennttkka
Szkoła fakt straszna,ja zaczęłam to już będę sie umiartwiać ale nie polecam. Zwłaszcza niestacjonarne. Zajęcia w w piątek od 16 do 22,sobota od 8 do 22 i niedziela też na 8 i do 18 np Horror I wcale nie dla obiboków. Gonią jak pomyleni. Ja na pierwszym roku mialam po 15 przedmiotów na semestr. Jak macie wybór to nie idźcie na PWSZ Mnie niestety nikt nie ostrzegł :O A już nie wspomnę,że w biurach studenta nic nie wiedzą,nic nie można załatwić od razu,plany zajęć na ostatnią chwilę podają na stronie www i to bez num sal. Ćwiczeniowcy umawiają się na wpisy i nie przychodzą Totalna porażka. Wcale nie tęsknię a niestety za miesiąc się zacznie.