Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojonaaa

jakas blonka

Polecane posty

Hej bardzo mnie to martwi i chce sie dowiedziec bo wczoraj dostalam okres i wizelam tabletke ktora mi sprzedali w aptece ale do rozpuszczania i po niej zaczelam sie strasznie czuc bylam taka abym zaraz miala mdlec i jeszcze gorzej mnie bolal brzuch a pozniej wieczorem jak zmienialam tampona wyleciala mi jakas blonka dosyc spora i pozniej znowu mialam tak samo i do tej pory mnie strasznie brzuch boli jak sie dotykam powiedzcie prosze mi co to moze byc pomozcie bo sie bardzo boje

Gość lalaafds
moze to był lek który cos robi z krzepliwoscią krwi ... takie blonki to zazwyczaj skrzepnieta krew.

Gość nieznajomaaa
a czy np. bylo mozliwe ze bylam w ciazy i poronilam bo mam dale straszne bole i brzucha niemoge dotkac bo mnie strasznie boli

Gość proponuje Ci...
iść do ginekologa... moja koleżanka też miała cos podobnego, tylko, ze ona nie brala zadnej tabletki, no i lekarka powiedziala jej, ze byla w ciązy i poroniła. Jeśli chcesz się dowiedzieć to idz do lekarza, moze to nie bylo "to".

Gość proponuje Ci...
a właściwie, co to była za tabletka? Moze się coś wyjaśni...

sorki ze teraz dopiero pisze ale niebylo mnie wczesniej a tabletki to byly Solpadeine wiecie boje sie bo mam takie dziwne uczucia w brzuch i teraz sama niewiem co mi jest