Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja tylko pytam...

ERA-doładowanie

Polecane posty

Cześć, wiecie może jak doładować komuś konto w Tak Taku przez swój telefon na abonament (oczywiście w Erze)? Nie chodzi mi o wymianę punktów

Oczywiście,że jest taka możliwość.Napisz,czy Cię jeszcze to interesuje.Nie mam zbyt dużo czasu,by pisać niepotrzebnie,bo jest tego trochę,tzn.pisania :) ♥♪♫

Nie odzywasz się...........Ja teraz piję kawę to mam trochę czasu.:D Wytłumaczę Ci. Wyślij SMS o treści TAK na bezpłatny numer 8050.W odpowiedzi otrzymasz SMS-a z informacją o wgraniu aplikacji \"Doładuj\".Aby ją uruchomić,wyłącz i ponownie włącz telefon.Aplikację \"Doładuj\" znajdziesz w menu SIMextra.Aktywacja usługi jest bezpłatna. RADA:Jeśli po próbie aktywacji otrzymasz informację,że Twoja karta SIM uniemożliwia wgranie aplikacji \"Doładuj\",wymień ją bezpłatnie w najbliższym punkcie sprzedaży Era i spróbuj ponownie. Tego samego dnia możesz wykonać jedno doładowanie konta Tak-Tak lub Heyah za 25 zł lub dwa doładowania po 10 zł.Tylko w przypadku,kiedy doładowujesz konto za 25 zł,jego ważność na połączenia wychodzące zostanie przedłużona.Kwota równa wartości doładowania ędzie doliczona do miesięcznej faktury za usługi sieci ERA.Ani Ty,ani osoba,której konto zostało doładowane,nie ponosi z tego tytułu żadnych dodatkowych kosztów. Korzystanie z usługi \"Doładuj z Abonamentu\" jest całkowicie bezpieczne.Masz pełną kontrolę podczas korzystania z tej aplikacji.Przed finalnym zatwierdzeniem operacji możesz chwili poprawić wprowadzone dane lub całkowicie zrezygnować z doładowania. Aplikacja\"Doładuj\" jest bardzo wygodna.Możesz zapisać najczęściej doładowywane numery.W ten sposób można wprowadzić maksymalnie pięć numerów w opcji \"Aktualizuj listę\". ♥♪♫ cdn

Doładowanie-krok po kroku 1)Wejdź w opcję SIMextra 2)Wybierz opcję \"Dowolny\" 3)Wpisz numer telefonu 4)Sprawdź dane i zatwierdź OK ♥♪♫

Gość włochaty
3dwhite.pl/?click=e73a1e697d7d69c554ae29fb12de908f