Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypukly brzuszek

Lubie wypic piwko i zrobil mi sie miesien piwny

Polecane posty

Gość wypukly brzuszek

jak sie go pozbyc? jestem szczupla ale zrobil mi sie okropny brzuch taki wydety czy to moze byc po tym ze pije sobie piwko raz dziennie? dziewczyny jak sie go pozbyc? POMOZCIE-PROSZE

Gość wypukly brzuszek
dodam jeszcze ze od kilku dni cwicze brzuszki,nozyce pionowe i poziome ale efekty zadne moze za krotko cwicze staram sie wykonywac porzadnie te cwiczenia,efektem jest to ze bola mnie miesnie brzuch mam wypukly jak u dziecka zaglodzonego

Gość joaska24
skąd ja to znam:-DMnie też przez piwsko zrobił się pokaźny brzuchol:-oDotychczas myślała,że mięsień piwny robi się przez to,ze piwo pobudza apetyt więc przestałam jeść cokolwiek do piwa....i nic to nie dalo:-opomimo iz wypiję samo piwo,bez żadnych przekąsek to brzuszek i tak rośnie:-PWięc postanowilam zrezygnować z piwka,tydzień temu wypiłam ostatni kufelek i jak narazie dzilenie się trzymam;-)Idzie lato,trudno omówić sobie zimnego browarka no ale coś za coś-albo piwo albo płaksi brzuszek:-PNarazie nie pije,ćwiczę,diety nie zmnienialm gdyz nigdy się nie objadłam,czekam na efekty;-)

Gość wypukly brzuszek
joaska-dzieki ja wlasnie tez lubie browarka ale koniec z tym!!! joaska,jak myslisz ile czasu musi minac,jak bede cwiczyc aby zobaczyc efekty??? napisz mi co cwiczysz wszelkioe dobre rady bardzo mi potrzebne z jedzenia nie chce rezygnowac,bo nie przejadam sie w sumie jak pisalam jestem szczupla,tylko ten bebzun

Gość joaska24
ja ćwiczę brzuszki,nożyce i jeżdżę na rowerku stacjonarnym:-)Ćwiczę dopiero od poniedziałku,godzinę dziennie,efektów jak narazie nie widzę ale mam nadzieję,że do wakacji brzuszek choć trochę się zmniejszy;-)Ogólnie jestem szczupła,nie mam nadwagi tylko ten brzuchol jak u zaglodzonego dziecka z Etiopi:-oWyglądam jakbym była w ciąży,ten mega wystający brzuch mnie dobija:-(Ale w końcu sama sobie zafundowałam ten wielki brzuch piciem piwa:-oNo ale myślę,że ćwiczenia i przede wszystkim rezygnacja z piwa da w końcu pozytywne efekty:-) Powodzenia w zrzucaniu brzuszka i gorąco pozdrawiam🖐️

Gość wypukly brzuszek
joaska-ja tez cwicze brzuszki,nozyce pionowe i poziome tez od kilku dni,ale krocej czasowo :) u mnie efektow zadnych ja tez koncze z piwkiem,tak jak napisalas same sobie zafundowalaysmy te brzuchole pozdrawiam i zajrzyj jak bedziesz miala czas zdamy relacje jak nam idzie ja zastanawiam sie jeszcze na d silownia,jesli nie bedzie efektow po 3-4tyg

Gość następna piwoszka z brzuchem
zgałsza się;-)No ja też walczę z efektem nadmiernego piwkowania:-PNarazie nie ma efektów ale jak wiadomo na wszystko trzeba czasu;-)Tak samo będize i z naszymi brzuszkami,najgorsze są nie ćwiczenia tylko to,że trzeba odmawiac sobie piwka na imprezkach,w pubie:-(Ja będę sie motywowac tym,ze jak będę miala ochotę na piwo przypomnę sobie mój wielki bebech i ochota mam nadizej zniknie:-PBo już w żadne spodnie czy spodnice się nie mieszczę:-oJeszcze wiecej browarów i bede musiaal kupowac ciuchy w sklepach dla ciężarnych:-P

Gość wypukly brzuszek
ha ha to sie usmialam:D fajnie to podkreslilas-w sklepach dla ciezarnych no mnie tez smuci to ze nie bede mogla pic piwka:( a ja tak lubie,no a potem widac efekty tego hobby:P ciekawe dziewczyny,ze jestesmy szczuple a nam tak wchodzi w brzuchol? ja tez juz bym chciala zobaczyc rezultat cwiczen,ale to pewnie daleka droga mam dwie super opony na sobie-NIESTETY

Gość eska**
no to ja jestem jakas szczesciara :P lubie piwko, czesto pije i ...chudne po nim :) jeden warunek - nic nie jem do niego ani po wypiciu. a brzuch na nastepny dzien jest wrecz wklesly. przynajmniej w tym mam szczescie :)

Gość joaska24
no to rzeczywiscie jesteś szczęściarą:-)Tylko pozazdrościć:-)U mnie nie ma tak fajnie,nawet jak nic nie jem w czasie piwkowania ani po nim to i daj brzuch mi rośnie:-oEchhh jak jem do piwa jest jeszcze gorzej:-(Ostawialm jedzenie w czasie picia i po nim a mimo to brzuch nadal puchnie bo browraku:-oPozostaje więc abstynecnja i ćwiczenia;-)Kiedys,jakies dwa lata tezmu na wakacjcah,tez ostro piwkowalam,potem na jesien,zimę jakos odrzucilo mnie od piwa,nie pilam browaru(na imprezach pilam wino lub drinki)i piwny brzuch jakos sam mi zlecial do nastepnego lata;-)Niestety potem zaczely sie upaly,zimne piwo i znow to samo:-oTeraz pijalam browary nawet zimą i latem wyjde chyba w worku na plazę jesli nie zrzucę tego brzuchola:-o

eska - to jestesmy dwie :) ja ma dokladnie tak samo jak Ty. piwo mnie wrecz odchudza ale faktycznie nie mozna nic podjadac do niego ( bo to w ogole ponoc wlasnie te przekaski tucza). ja zrezygnowalam ze slodyczy, pieczywa (mimo iz je uwielbialam) i z wielu rzeczy. ale z piwa nie zrezygnuje :P :D:D:D joaska24 - napewno nie jest tak zle jak mowisz! :) udzy do gory! troche cwiczonek i bedzie dobrze! pozdrawiam

zeby było widać efekty po ćwiczeniach, to musi minąć przynajmniej miesiąc..ale same ćwiczenia nic nie dadzą jeśli brzuch jest pokryty tłuszczem.. ja po dwóch miesiącach ćwiczeń i dietki w talii zgubiłam prawie 7cm, więc troszke samozaparcia i wszystko przyjdzie z czasem

Gość wypukly brzuszek
ja uwazam ze cwiczenia plus zakaz picia piwka i wroce do siebie najdziwniejsze jest to ze tluszcz mi sie nie odlozyl w dolnej czesci brzucha,tylko w gornej-pod piersiami jestem szczupla i glupio to wyglada dzis strasznie bola mnie miesnie,ale i tak bede cwiczyc-wzielam sie ostro za siebie musze byc konsekwentna pozdrawiam wszystkie brzuchatki:D wszelkie dobre rady w cenie!!!

Gość joaska24
U mnie też tłuszcz odlożyl się przede wszystkim w górnej częście brzucha:-oTaki typowy miesien piwny jak u facetów:-oMuszę cos z tym zrobić,wczoraj odnisosłam mały sukces bo wieczorkiem zamiast piwka jak to bywało zawsze w sobotę,pilam sobie sok pomidorowy;-)Dzisiaj rano trochę ćwiczyłam,wiem że do celu długa droga ale na pewno się uda:-)Tego sobie i Wam życzę:-) Pozdrawiam serdecznie🌻

Gość Tom37
Obrzydliwy jest widok kobiety pijącej piwo. Zresztą mężczyzn też.

Gość obrzydliwy
??????????????/ dobrze się czujesz???

u mknie w gornej raqczej sie ni eodklada:D w dolnej to tak:p wiec to nie od piwa:classic_cool: czy gorna czesc brzuszka nazywacie ta powyzej pepka?????:D;)

Gość Tom37
Kobieta jeśli już pijąca alkohol to lampkę wina. A z tym piwem to mnóstwo mężczyzn tak uważa, oczywiście nie nastoletnich.

Gość obrzydliwy
chłopie, rozumiem, że obrzydliwy jest widok uchleanej w sztok kobiety (tak samo jak i mężczyzny), ale żeby samo picie piwa budziło obrzydzenie??? czy picie herbaty też wzbudza u Ciebie uczucie obrzydzenia? przecież jedno i drugie człowiek wlewa w siebie w ten sam sposób? więc?

Gość dno
Piwsko to jest w ogóle trunek dla grubych karków i prymitywów, a kobieta obciągająca browar codziennie to już w ogóle dno.

Gość dno
We mnie zwbudza obrzydzenie głównie to jak wy po tym browarze potem jedziecie. I do głowy wam nie przyjdzie, że ten wasz chuch może być dla kogoś obrzydliwy. A śmierdzicie nawet na drugi dzień.

Gość ty naprawdę jesteś chory
:O:O:O:O:O:O:O:O lecz się

Gość Karenina
Jak dla mnie to też jest nieprzyjemny widok. Piwo to trunek z niższych pólek i jakoś sobie nie wyobrażam, żeby piły go boginie. Ale każdy ma prawo pić co chce.

Gość człowiek który połknął pilłkę
Ja też lubię piwo a o mojej sylwetce mówi nick. Ale się za bardzo nie przejmuję, bo amantem filmowym i tak raczej nie zostanę :)

Gość po martini przynajmniej mam
normalny brzuch,tylko po piwie mi taaaaaaaaaaaaak rośnie:-o

Gość __mike__
moze tom37 tak bardzo nie lubi kobiet pijacych piwo bo zle mu sie kojarza?? moze tylko takie smierdzce po kilku browarach byly chetne by z nim 'byc' ? heheh, wspolczuje stary! dla mnie obrzydiwa jest pijana kobieta( w sensie naprawde nachlana) i niewazne czy po piwie , winie czy wymyslych drinkach. a najgorzej smierdzi sie po wodce. moja kobieta i ja lubimy piwko i raz-dwa razy w tygodniu idziemy do pubu ze znajomymi. jest super.nikt sie nie przewraca a nawet jak smierdzimy browarem to smierdzimy i tak wszyscy wiec jest ok :P pozdrawiam Piwoszki i Piwoszy! milego dnia!

Gość __mike__
haha, karenina - tos mnie rozbawila...trunek z nizszej polki..hahaha a drinki z wodka, whisky to niby napoj bogow tak?? ale przepraszam, moze sie nie znam w koncu ty pochodzisz chyba z krolewskiej rodziny? albo nie carskiej...to lepiej brzmi. nie wiem o co wam lazi z tym piwem - fakt , zule stojace pod sklepem i pijace "mocny atom" za 1,50zl to rzeczywiscie nieprzyjemny widok...ale siedzaca kulturalnie w knajpie kobieta z przyjaciolmi czy facetem pijaca piwo z sokiem przez slomke to naprawde taki gorszacy widok??

Gość joaska24
masz rację mike kulturalne picie piwa to nic złego!!!PIWO TO NAPÓJ JAK KAŻDY INNY,NIE MA CZEGO SIĘ WSTYDZIĆ!!Wstydzic to się można picia w bramie taniego wina za 4 zł lub nalewki z żulami w parku:-o Ta cała Karenina i Tom37 maja jakąś obsesję na punkcie browarow,jakas trauma czy co??:-P Widok zarówno pijanego faceta jak i kobiety nie jest przyjemny,ważne aby pic z głową,z umiarem oto cały sekret;-) Pozdrawiam🖐️

Piwo kiedys bylo czyms dla \"zuli\" Ale w tej chwili jest zupelnie inaczej, kazdy normalny czlowiek chyba moze napic sie w puybie czy w domu ze znajomymi jednego czy 2 piwek i nie jest w tym nic zlego. A powracajac do tematu glownego to mi tez bebech po piwie zrobil sie taki ze jedna koleznka ktorej dlugo nie widzialam zapytala sie mnie kiedy rodze hehehe