kasiunia. 0 Napisano Marzec 31, 2007 Jak sobie z tym radzicie? Ja właśnie mam... Wszystko mnie boli (piersi najbardziej), cały czas płaczę... po prostu dusi mnie i muszę się rozpłakać, bo nie daję rady inaczej :o Pokłóciłam się z facetem o nic. Koleżanka zaprasza mnie do knajpy a ja co chwilę zmieniam zdanie- raz idę raz nie idę, tak jakby to była życiowa decyzja. Sama nie wiem czego chcę... Zazwyczaj jestem normalna, więc zganiam to na PMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 31, 2007 Wypilam 3 lampki wina i troche mi przeszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kret na kaczych łapach 0 Napisano Maj 23, 2008 JA sobie w ogóle nie radzę. Mam to samo co Ty. Na przemian płacz i śmiech. Wykańczam się co miesiąc tak samo. Słyszalam,że po ciżąy PMS są łagodniejsze,ale moja mama twierdzi,że to nieprawda,więc sama już nie wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przypadkowy przechodzień 0 Napisano Maj 24, 2008 Zacznij brać magnez z witaminą B6 ponoć łagodzi PMS. Wszyscy mamy niedobór tego pierwiastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach