Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria jolanta

niesprawiedliwosc w polsce

Polecane posty

Gość maria jolanta

MOJ BYLY MAZ ZROBIL DEBET NA UKRADZIONEJ KARCIE MOJEJ.SWIADKOWIE I CO ROK W ZAWIESZENIU.PRZEZ WIELE LAT SPLACALAM MASE DLUGOW.ZOSTALO 990 ZL NA KARCIE PKO BP.DLUG ZOSTAL SPRZEDANY.WOBEC PKO JESTEM OSOBA CZYSTA,KONTO ZOSTALO ZLIKWIDOWANE I CO.JESTEM CZYSTA WOBEC PKO ALE NIE SADU.KARA ZOSTALA ODWIESZONA,IDE ZA 990 ZL NA ROK DO WIEZIENIA.NIKOGO NIE INTERESUJE ZE 20 LETNI SYN MA PADACZKE,A MLODSZY MA 16 LAT. I NIE MAM RODZINY.NIE NAZYWAM SIE LEPER NIE MAM MILIONOWYCH DLUGOW,PARTIA NIE BEDZIE SKLADALA SIE BYM MOGLA ZAPLACIC 990 ZL. ZGNOIC,WSADZIC I ZNISZCZYC PORZADNA RODZINE ZEPSUC REPUTACJE,DOPROWADZIC BY DZIECI SIE WSTYDZILY.JEZELI KTOS MOZE UDZIELIC MI PORADY PRAWNEJ TO BEDE WDZIECZNA.NIE UMIEM OBSLUGIWAC KOMPUTERA MOJ TEL 505986166 NADMIENIAM ZE SIE UKRYWAM I NIE BEDE MIALA MOZLIWOSCI DOSTEPU DO KOMPUTERA.DZIEKUJE ZA KAZDA RADE

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
ukrywasz sie a podajesz telefon? cos mi to dziwne...

Gość maria jolanta
TAK ALE TO TEL KOMORKOWY

Gość maria jolanta
JAK SIE ZORIENTOWALES TEL NA 505 JEST TEL.NA KARTE A NIE NA ABONAMENT

Gość hallo................
nie ma to znaczenia jaki to tel podałas w tej chwili numer ... telefon jeżeli masz włączony mozna prosto namierzyc !!!

Gość jakiej oczekujesz porady
moze jestem w stanie pomóc

Gość maria jolanta
porady oczekuje jednej co mam zrobic i komu wytlumaczyc ze nie mam dlugu w pko bo rachunek jest zamkniety

Gość maria jolanta
co mam zrobic i komu mam wytlumaczyc ze jestem wobec pko osoba czysta.nikt mnie nie chce wysluchac