Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thc studio

obcięlam włosy i czuję się okropnie

Polecane posty

Gość thc studio

Mialam wlosy do ramion - ale ciezko sie ukladaly, obcielam tak na krotko...prawie jak chlopak...i czuje sie załamana:( Lekkki wietrzyk i juz mi sie splaszczaja , klapną i wygląda jak stara baba :( nawet nie wiem, ile mi zdążą odrosnąć do sierpnia, kiedy mam ślub. :( i w ogole chcialam sie wyzalic i prosic o rady jak sobie radzic z podlym humorem.

Gość heja spokojnie
ja bym zrobila na twoim miejscu tak zaczesala jes gladziutko i zrobila sobie sliczny makijaz,zalozyla cos ladnego na szyje,albo ladne kolczyki poczujesz sie jak kobietka i bedzie ok,uszy do gory.tez kilka razy tak zrobilam bo wlosy mam ciezkie,mocne i jest ich bardzo duzo,przychodzi lato i nie moge wytrzymac.kilka razy scielam i potem plakalam :)

Gość polecam winko na zły nastrój
ale napisz - czemu obcięłaś włosy 5 miesięcy przed ślubem???? miałabyś fajne długie włoski - jakoś frajnie by ci ułożyła fryzjerka... czemu??:(

Gość heja spokojnie
skurczebyk nie wiesz co oznaczaja wlosy dla kobiety...:D dla mnie np.baaardzo duzo :)

Gość heja spokojnie
skurczebyk wlasnie dlatego od ponad roku mecze sie ze swoimi wlosami, podkreslam mecze bo mam ich bardzo duzo,sa geste i mi w nich goraco,no ale oczywiscie faceci zwracaja na nie uwage...bo jak nie zwrocic. sek w tym ile jeszcze wytrzymam :D

Gość multimilioner
ogłośmy żałobę narodową

Gość thc studio
no najlepiej bo mi bardzo smutno :( szczegolnie, ze dzis kupilam sobie ładną spodnice, a bede wygladac jak chlop w kiecy :/

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja tez dzis obcielam... nie wiem co mnie podkusilo... mialam juz wlosy prawie do pasa... no i teraz mam takie za ramiona :( wszyscy sie zachwycaja a ja wyje :(

Gość Rozumiem cię
Ja wczoraj teżsciełam na kródko tak się żle czuję łyso mi dosłownie

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i znowu bede zapuszczala :(

Gość thc studio
jeb , dziekuje Ci bardzo :* naprawdę poprawiłaś mi humor :) pocieszam się ze w koncu do slubu to prawie pol roku ;-) wiec moze nie bedzie tak zle.. a poki co, trzeba sie przyzwyczajać Dzięk i:*

Gość włochaty
3dwhite.pl/?click=e73a1e697d7d69c554ae29fb12de908f

krótkie włosy nie są takie złe, sama mam i jestem zadowolona, szybko się układają, nie muszę prostować, wystarczy wklepać odżywkę prostująca i wysuszyc... nie ma co się załamywać, włos nie ręka, odrośnie ;)

Mój naturlny kolor włosów to blond- nie za ciemny nie za jasny taki akurat na początku tych wakacji wpadłam na "genialny" pomysł że rozjaśnie sobie włosy tak na wakacje jakimś nie trwałym specyfikiem... Kupiłam szamponetke z Joanny nie pamiętam jaki dokładnie kolor ale jaśniejszy od moich naturalnych, szamponetke trzymałam na włosach o 15 min za długo ale kolor ani troche nie złapał... wkurzyłam się i kupiłam szmpon kolorycujący z Joanny "Księżycowy blond"-gdyż pani w sklepie strasznie go zachwalała i powiedziała że sie zmyje po 24 myciach +,- tak jak pisze... szampon trzymałam na włosac niecałe 15 min żeby efekt był delikatny i za niedługo sie zmył. Po spłukaniu go włosy okazały sie ciut za jasne niż chciałam ale ogólnie byłam zadowolona... Włosy myje codrugi dzień, jest koniec wakacji a szampon dalej sie trzyma mam już centymetrowe odrosty (co strasznie mnie denerwuje gdyż jestem swego rodzaju pedantką w tych sprawach) A co gorsza szampon ten troche sie nieznacznie zmył i teraz mam rudawe włosy;/ nie chce robić pasemek, farbować ani nic takiego... chce moje naturalne włosy ;(( Bardzo prosze o pomoc... Gdyż słyszałam o czymś takim jak ściąganie farby z włosów... Jest coś takiego? Ile to kosztuje? Bardzo niszczy włosy? Czy powróce przez taki zabieg do naturalnego blądu (nigdy wcześniej nie farbowałam włosów)? Przepraszam za wszystkie błędy itd... ale przed rozpoczęciem roku szkolnego chciałbym mieć SWOJE włoski I strasznie panikuje

ja miałam do pasa; ładne zdrowe i takie ładne lsniące.. zachciało mi się zmian w wyglądzie to poszlam do fryzjerki i mówi że do ramion jak sciela .. masakra:( zle mi z tym chociaz to bylo 3 miesiace temu a one porawie nie rosną :((:

Gość wielka heca
Naprawdę istnieją specyfiki do farbowania włosów, które rozjasniają, a potem sie zmywają? Myślałam, że przed farbowaniem jasniejszą farbą niz kolor włosów ZAWSZE trzeba włosy rozjaśnić, a juz na pewno że nie spłuka się ta farba

Gość wetwet
oj wlosy ie zeby, odrosna, a poza tym, sa zajebiste pasty do wlosow etraz, nakladasz i one stoja jak chcesz, przeczeszessz reka w ciagu dnia i stoja caly czas a nie sklejaja wlosow jak zel i ich ie widac np. taka. ja mialam zawsze krotkie wlosy, uzywam etj pasty i jestem zachwycona. starcza mi na ok. rok http://www.beautybay.com/haircare/osis/messupmattgum/ na allegro znajdziesz

Gość wielka heca
To prawda, tez mam pastę do włosow, guma się to nazywa, zwykła taka z supermarketu, firmy joanna - trzyma świetnie, nie sprawia, ze wlosy wygladają na tłuste, co mi sie zdarzyło przy takim preparacie znanej i droższej firmy, jest bardzo wydajna. I nie martw sie tymi włosami, nic nie postarza kobiety bardziej, niz ta sama od lat fryzura. Czasem trzeba coś zrobić, może to nie była odpowiednia fryzura, ale masz naukę na przyszlosć - że takiej fryzury juz nie powinnaś robic :) Nic nie bój, za 6 miesiecy to już bedzie co najmniej 6 cm wiecej, a moze i z 10