Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupecka

jak go podkręcić...smsem?p

Polecane posty

Gość dupecka

hmm?? no jak/.a potem jak go podkrecic od moemntu wejscia do mojego domu itd..:)

Gość jhjkh
biore kapiel i czekam n a ciebie?

napisz mu tak : ( to mój ulubiony tekst i faceci na niego nieziemsko reaguja) ...rzuć mnie na łóżko, kanapę, fotel tak, bym upadła na \"cztery łapy\", zadrzyj mi spódnicę, ściągnij figi, złap mocno za pośladki i rozchyl je - chcę wiedzieć, że mi się przyglądasz, że lubisz ten widok, że to cię podnieca ...posliń mocno palec - wskazujący albo kciuk, albo daj mi go poślinić - pogładź kolistym ruchem krawędź dziurki, zrób to kilka razy, powoli, trochę szybciej, znowu powoli...włóż palec do środka, powolutku - musi byc mokry, najpierw niezbyt głęboko, a potem go wepchnij i posuwaj mnie palcem.. > teraz już jestem otwarta, ciepła, wyczekująca, już bardzo cie chcę ...wejdź we mnie po prostu wejdź i po dwóch trzech wolnych ruchach juz możesz rytmicznie, mocno rżnąc mój tyłek jak długo masz na to ochotę....spuść się do środka ....

Gość dupecka
heh probowalam..buehehe odpo: wiesz..chcialbym przyjechac ale wiesz ze nie moge.

Gość dupecka
" zaden nick nie wchodzi napisz mu tak : ( to mój ulubiony tekst i faceci na niego nieziemsko reaguja) ...rzuć mnie na łóżko, kanapę, fotel tak, bym upadła na "cztery łapy", zadrzyj mi spódnicę, ściągnij figi, złap mocno za pośladki i rozchyl je - chcę wiedzieć, że mi się przyglądasz, że lubisz ten widok, że to cię podnieca ...posliń mocno palec - wskazujący albo kciuk, albo daj mi go poślinić - pogładź kolistym ruchem krawędź dziurki, zrób to kilka razy, powoli, trochę szybciej, znowu powoli...włóż palec do środka, powolutku - musi byc mokry, najpierw niezbyt głęboko, a potem go wepchnij i posuwaj mnie palcem.. > teraz już jestem otwarta, ciepła, wyczekująca, już bardzo cie chcę ...wejdź we mnie po prostu wejdź i po dwóch trzech wolnych ruchach juz możesz rytmicznie, mocno rżnąc mój tyłek jak długo masz na to ochotę....spuść się do środka .... " hmm no coz..zbyt bezposrednie a ja nie toleruje anala..hehehehe ale dzieki za checi;p

no to moze tak : :):): Otulona w kołderkę, zasypiam... Zupełnie jak mała, grzeczna dziewczynka. Powieki opadają już same... Ostatkiem sił przypominam sobie Ciebie. Myśląc o Tobie.... już śpię... śnię... Nagle w mej głowie rodzisz się Ty. Za oknem już noc ciemna i mroźna... Ogień w kominku lekko się tli, Słychać cichutką, spokojną muzykę... Podchodzisz do mnie nieśmiało, Dotykasz namiętnie, Własnie o tym marzyłam... Powoli rozbierasz... Układasz na łóżku, Nasze serca myślą już tylko o jednym, By oddać się rozkoszy... Gdy już czuję Twe ciało, Oddaję się Tobie. Rób ze mną co chcesz... Jestem teraz tylko Twoja. Delikatnie gładzisz ciało. Całujesz je pieścisz. Czuje krople potu spływające po naszych ciałach. W pokoju robi się duszno.... Jak w saunie, nie pszeszkadza nam to... Ekstaza opętała nasze ciała... Nagle... ziemia pode mną zadrżała, Jakby gorąca lawa wchłanaiała w moje mokre ciało. Muzyka ogłusza dzikie jęki... Odpływam w pieniących się falach orgazmu i podniecenia... Nie przestawaj... Miliony głuchych westchnień, Błądzi po pokoju... Jakby uderzył w nas piorun... Czuję Twój zapach na mojej skórze, Twój oddech na twarzy... Doprowadzasz mnie do szaleństwa... Czego tu więcej pragnąć ? Patrzysz na mnie z lekkim uśmiechem. Twój wzrok wpija się we mnie... Zaklęte ruchy błądzą po naszych ciałach... Nagle... oddalamy się od siebie... tak nieoczekiwanie... Lecz tylko na chwilę.... Budzę się i szukam śladu Ciebie... Chociażby kropli potu z Twej skóry... Nie znajduję jej... Z niecierpliwością czekam by Cię spotkać... by urealnić mój sen....

Gość dupecka
hehe a to dobre bylo;p ty a ty jakas erotomanka nie ejstes?hehe jak tak to witam w klubie

Gość ...........oj............
a teraz wszystkie bierzemy tel. do łapek i wysyłamy ten oststni tekst "żaden nick nie wchodzi" zobaczmy czy nam się zmieści ;)

Gość dupecka
wlasnie;] a ja na to: hee a ja biedna dziewica;p hehehe

no to jeszcze : Tak to dla Ciebie zamiast dotyku wilgotnych warg, zamiast głaskania stęsknionych paluszków, muskania okolic pępuszka... dotyku noska wchłaniajacego zapach Twojego pulsującego, drgającego od pragnienia pieszczot ciała, od oczekiwnia na moje muskanie... dotykanie,niegrzeczne pieszczoty... gładzenie Ciebie po całym ciele... poznawanie przez niegrzeczne paluszki... i wargi zaschnięte całowaniem każdego milimetra Twoich ust... powoli... systematycznie, żeby nie opuścić ani jednego centymetra...:))

Gość dupecka
hmm kurde niezla ejstes;p heh podziw 4 U:)

Gość dupecka
kurcze nie meisci mi sie w telefonie... szkoda ze moj facet nie ma stalego lacza bo bym maila wyslala:D wrr;[

Gość ...........oj............
ten z 21:02. za t6o ten z 21:12 idealny 🌼

Gość dupecka
hee cztery lapy troche za ostro;p hehe ale pozostale..m.mmm..az sie rozmarzylam;p

Namaluj mi na twarzy linią pożądania Nocne westchnienie i rozkosz na ustach.... Drżyjcie spokojne zmysły! Z mego ukochania Puszczają wodze fantazji rozpusta .... Od stóp do głów usidlił mnie wzrok pożądliwy Przeszywający me ciało w pośpiechu.... I czuję drżąc jakby dotyk przyjemnie tkliwy Myśli w bezwładzie pozbawił oddechu. A jednak dreszcz ten przyjemny, nader kuszący I śmielsze coraz rodzą się pomysły....

Gość dupecka
dobra wymiatasz dziewczyno;) heh siedze i pisze:D

Gość napisz po prostu
"ukochaj" to sie przynajmniej zmiesci a i mozna interpretowac na rózne sposoby;)

Gość dupecka
hmm ciekawe... i musze stwierdzic ze to wlasnie wyslalam.o ile Romeło nie spi to maybe odpisze

Gość dupecka
napisalam ukochaj i dupa..."a co ci chodzi z tym ukochaj?" buahahhaa chcialabym wyslac ten twoj "zaden nick nie wchodzi" ale za dlugie:/ nie chce mi sie pisac na komie:/

Gość napisz po prostu
o to że ukochaj to takie słodkie,urocze,a zarazem nakręcajace ale nie wulgarne i nie przesadzone,faceci nie lubią przydługich wierszy

Gość dupecka
ale on tak odpisal.i potem jeszcze: przeciez wiesz ze cie kocham..hahah obledny jest:D:D

Gość napisz po prostu
moze daj mu spokój skoro nie moze przyjechac to nie moze,w koncu sie wkurzy i napisze zebys mu dała spokój albo zacznie Cie unikac a ty bedziesz pisac dklaczego cie olewa

Gość dupecka
hehe tu juz sie mylisz kochana:)