Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o nim myslicie

facet który ma na gg same laski

Polecane posty

Gość co o nim myslicie

co o takim myslicie? i nie jest takim zwykłym zaliczaczem

Gość placenta
no przeciez nie musi byc "zaliczaczem" :) wydaje mi sie, ze jest normalny, dziwne gdyby mial samych facetow ;)

Gość dziwak i tyle

Gość co o nim myslicie
ale dlaczego same laski? przeciez wiem ze ma kolegów,on po prostu lubi rozmawiac z dziewczynami?

Gość miałam takiego
na gg miał tylko 2 kolesi i 75 dziewczyn, bylam z nim dosyc dlugo i to byl blad. po pewnym czasie dowiedzialam, ze oprocz mnie sypia jeszcze z 12 innymi. autentycznie. uwazaj.

00:19 moze byc i tak I tak jest najczesciej ale... może być i tak, że jets fajnym, sympatycznym facetem i baby do niego lgną:) baby są z reguły cwane cos im nie tak związku to szukja innych by sie wyzalic itp jak czegos chca to tez wiedza, ze on dobry to im pomoze:) nie daj aby go wykorzystywały:) jets zbyt fajny by one sobie doiły go jak kotka:P a tak powazniej to mysle, ze jak ma rozmawiac z wyniosłymi pacanami facetami to lepiej, ze sam wybiera rozmowe z kolezankami:) fajnie jak to fajne kolezanki. Wiadomo baby są rózne:P :)

o kolezanki nie:) ale nie pozowle by ktos kto mnie oczerniał, oceniał i jego wykorzystał z nim pisał. Zatem Borek out reszta tak:) i moze byc ich 100:) jesli pisze ze mna i z nimi, jesli nie posiweca czasu z nimi, kosztem mojego, twdey kobieta wie, ze jets kochana i sama kocha:)

o czym? pewnie sie żalą:P i pytają co maja zrobic:P cwane:P hihih albo maja problemy z facetami, albo z pracą... ale ma i kolezanki co sa fajne, umieja francuski jak Kasia;) takie sa ok:)

Gość duperelki
wiesz wiadomo co o tym myslec, nie ma to jak byc z przyjacielem wszystkich kobiet...jeszcze moze wychowywal sie bez ojca?

Gość ale rozmawia
ale rozmawia z nimi czy tylko je ma na liście? Bo to różnica!

wiesz skoro ma durnych kolezkow to logiczne ze sie z zarozumialcami nie spotyka jelsi oni zakochani to wiadomoe, zesa z ukochanymi a zatem wolny czas spedza z kolezankami oby tylko nie dawał sie im wykorzystywac, baby takie sa, aby korzysci:P;) no:0;) i nie ma tu nic do rzeczy ze bez ojca.. raczje ma do rzeczy jakie srodowisko jets wokol niego, jak on sam sie w nim odnajduje.. jesli zarozumiałe, wyscig szczurow, rozumiem, ze mu niebardzo odpowida:)