Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiuCiuCiukielek

Brrrrrązowe szkiełka

Polecane posty

Gość CiuCiuCiukielek

Witam :) Mam pytanie dotyczące kolorowych soczewek kontaktowych. Orientuje się ktoś może czy któraś z firm ma w ofercie szkła w kolorze bardzo ciemnego brązu?

Gość CiuCiuCiukielek
Zwykłe czyli niekolorowe, tak? A dlaczego miały by być droższe niż zwykłe kolorowe soczewki?

Gość ettet
hm ciekawe, ja mam bardzo ciemno brazowe oczy ale do czerni trochke brakuje ciekawe czy moge ja uzyskac takimi soczewkami

Gość CiuCiuCiukielek
Na allegro widziałam czarne szkła. Podobno są szkła podkreślające kolor tęczówki i szkła całkowicie zmieniające kolor tęczówki. W przypadku tych drugich chyba nie byłoby problemu. Najlepiej, żeby wypowiedziała się osoba, która miała z nimi do czynienia... Swoją drogą - zazdroszczę Ci koloru oczu :) Bardzo chciałabym mieć takie mocno, mocno brązowe oczy, prawie czarne, a niestety mam zielono-oliwkowe....

Gość ettet
hm wiesz...ja twierdze ze mam ciemno brazowe, ale nie takie jasne jak sa na allegro, tam jest zwykly braz, nawet jak podaje ciemny, ludzie twierdza ze czarne wiec w sumie nie wiem . Jasne oczy maja w sobie urok widzialam tez na allegro takie blekitne , taki kolorek uzyskasz majac jasne naturalne oczy, szkoda, moze bym sie skusila. A i jest powiezenie ze oczy czarne to oczy k***wskie wiec nie ma czego zalowac :D

Gość CiuCiuCiukielek
Owszem, błękitne też są fajne, ale ja jednak wolałabym ciemno brązowe :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość CiuCiuCiukielek
A może ktoś nosi czarne szkła?

Gość CiuCiuCiukielek
No też fajny kolor :) Ale ja i tak poluję na bardzo ciemne :) Ciekawa jestem czy czarne soczewki są ciemniejsze niż źrenica... Chyba to niemożliwe, bo chyba dziwnie by to wyglądało...

Gość upupupupupupupupupupupup