Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozdwojona_

ilość książek do prezentacji aturalnej

Polecane posty

jutro trzeba oddac bibliografie z polskiego a nie dosc ze mam pracę napisaną narazie do połowy to nie jestem pewna czy nie wziełam za dużo lub za mało książek. pomózcie! mam : \"dzieje tristana i izoldy\" \"konrad wallenrod\" \"don kichote\" \"makbet\" \"pieśn o rolandzie\"- fragment jak umiera i wiersze \"śmierć pułkownika\" \"epos-nasza\"

Gość za dużo góra 3 - 4

Gość za dużo góra 3 - 4
a chociaż umiesz pisać biblografię??? a konspekt pracy już masz??

Gość troszke dużo
A masz literaturę przedmiotu?

Gość za dużo góra 3 - 4
A jaki temat masz??

Gość za dużo góra 3 - 4
no dużo dużo a przeciaż dojdą Ci jeszcze opacowania

własnie rezygnuje z opracowan,jedynie słownik wiedzy o literaturze, niecierpie opierac sie na czyims zdaniu. konspekt mam tylko przy tylu pozycjach mialam problem z czasem. dziękuje za pomoc :)

Gość za dużo góra 3 - 4
musisz skorzystać z opracowań to nie wypracowanko na klasówce Twoja praca nie będzie kompletna taka praca musi zawierać literaturę podmiotu i przedmiotu a nie tylko to co ty myślisz

dlatego w l.przedmiotu dam słownik,nie mam zamiaru 15 min opowiadac o tym jak panu X podobał sie np Makbet skoro mi sie nie podobał,to jest bezsensowne

Gość za dużo góra 3 - 4
chyba nie wiesz na czym polega pisanie pracy maturalnej

Gość za dużo góra 3 - 4
a kto cię pyta jak komuś się podobał makbet i od kidy w porządnych naukowych analizach jest napisane że komuś sięcoś podoba???

Gość za dużo góra 3 - 4
to jest analiza utworu na której się możesz oprzeć żeby nie popełnić jakiegoś głupiego błędu ciekawe co zrobisz jak cię spytają o l przedmiotu i oczywiście nie mówię tu o ściągach czy innych gównianych opracowaniach

Gość nie zdarzysz tego omowic
wybierz gora 3 ksiazki (ja bym wziela 3 ostatnie) a reszta to niech beda teksty do tych lektur. poza tym masz typowe, szkolne lektury, nie lepiej wybrac cos oryginalnego? poza tym, z tego co bylo w zeszlym roku, to bibliografie oddaje sie gora miesiac wczesniej niz sama matura

Gość za dużo góra 3 - 4
dobra to rób jak chcesz założę się że więcej jak12 pkt nie dostaniesz za swoje przemyślenia no chyba że masz takie "wymagające" lo

Gość za dużo góra 3 - 4
dlaczego ktoś Cię ma tak oceniać??? Bo takie jest założenia i nie czytając analiz na pewno poradzisz sobie z dyskusją :)

Gość nie zdarzysz tego omowic
ktos ma cie za to oceniac bo wlasnie na tym polega matura ustna nie oceniaja twoich przemyslen tylko to, jak wlasne zdanie potrafisz poprzec przyladami, wypowiedziami autorytetow.