Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chchudziaczek

Była żona

Polecane posty

Gość Chchudziaczek

Mój mąż na widok swojej byłej mówi " O moja żonka..... (po chwili dodaje) była" I uważa że wszystko jest OK. To kim ja jestem i czyja??/

Gość bita smietana
wyluzuj ,czemu to cie tak denerwuje?Masz pewnsc ,ze jak z toba sie rozwiedzie, to o tobie tez bedzie tak mowil.

Gość Chchudziaczek
Nie wiem, jestem wściekła , poszłam spac do drugiego pokoju. Myslałam że teraz ja jestem jego zonką.

wiekszej głupoty nie słyszałam bita smietna jelsi ktos ma to co ja to kim jestem? osobi ukochanje daje sie to co nalepsze w nas to co naj:) nawet nazwy ma sie dla niej jedyne, nie nalzeca do nikogo:)

Gość bita smietana
no jak tak bedziesz postepowac to napewno niedlugo tez zostaniesz jego ex,a on wroci do pierwszej.Zachowaj zdrowy rozsadek i miej pczucie humoru.

Gość bita smietana
tamit nie przesadzaj ty tez.Zazdrosc nawet ta uzasodniona to zly doradca.

13:37 tu chodzi o lojalnosc ona nie mowi oj to moj mąz... lojalnosc

Gość **** **** ****
zamiast się złość powiedzieć wprost "nie życzę sobie żebyś mówił o swojej byłej żonie żonka. sprawia mi to przykrość i już" nie masz wpływu na to czy coś ci sprawia przykrość czy nie, ale masz prawo wymagać od faceta, żeby nie robił rzeczy sprawiającej Ci przykrość, jeśli nie jest to żadno wielkie wyrzeczenie (pilnowanie używanego słownika nim nie jest). jak nie zrozumie tak prostego przekazu to obraź się na dłużej, a następnym razem odwróć się w takiej sytuacji na pięcie.

Gość Chchudziaczek
jejku dzięki, już naprawdę myślałam ze jestem szurnięta... Ile można mieć partnerów??? żon, mężów...w jednym czsie oczywiście..

Gość bita smietana
Ja cazami tez mowie o moim ex ,"moj maz" .I nie mowie teg aby obecnemu sprawic przykrosc ,tylk jakos tak z przyzwyczajenia.Ale moj obecny zna mje uczucia ,wie kim dla mnie jest ex i nie obraza sie .Poprostu mamy wieksze zmartwienia i ...nie ma sprawy.A tobie jezeli to naprawde przeszkadza to mu pwiedz otwarcie.Szczera rozmowa wiecej moze zdzialac niz obrazanie sie.Powodzenia