Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddd

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość dddddddd

Dziewczyny, mam pytanie. zaczene od początku. Poroniłam w listopadzie 2006-7tydzień, ciąża obumarła. Teraz od ponad tygodnia spóźnia mi sie okres . Mam tkliwe sutki, ciągłe pragnienie picia, sennośc , ogólne zmęczenie, i taka "inna" jestem w środku. Ale co mnie niepokoi: częsty ból w dole brzucha-czasami mocniejszy czasami delikatny i brązowe plamienie. Mam je od tygodnia , pojawia sie mniej więcej raz dziennie(jest tego niedużo ale obawia mnie to) . Poza tym mam praktycznie cały czas "mokro" i białą wydzielinę. Boję sie bo przy poprzedniej ciąży nie miałam żadnej brązowej wydzieliny!! Do lekarza jest za wcześnie by pójśc bo dopiero tydzien mi sie spóxnia i lekarz chyba i tak nic nie wykryje.

A to zalezy od lekarza, czy wykryje-jesli ma dobre usg, to juz bedzie pęcherzyk. Po poronieniu powinnas byc pod opieką ginekologa od samego początku. Robiłas test?

Gość dddddddd
jeszcze nie, ale czuje że to ciąża. Tylko niepokojąmnie te bóle brzucha i te brązowe plamienia.

Wiesz, mi po poronieniu tez sie kiedys cos poprzestawialo i okres bardzo długo nie przychodzil, a ja CZUŁAM ze to ciąża-wszytskie objawy. Trzy negatywne testy nie byly w stanie mnie przekonac:O Jestes po poronieniu i musisz uwazac na siebie od początku. Zrób jak najszybciej test i idz do lekarza. Niepewnosc Cię zabije, tym gorzej, jesli jestes pewna, a sie mylisz.

Jeśli juz raz poroniłaś,teraz lekarz bedzie Ci kazał od samego poczatku przjmować leki na podtrzymanie i leżec...dlatego jak najszybciej potwierdz ciaże testem lub Betą i śmigusiem do gina ! A napewno jeśli to ciąża będzie dobrze :) ❤️

Gość dddddddd
Ja po poronieniu już miałam 3 razy normalny okres. Za tydzień na bank ide do lekarza!

No ja na początku też mialam wszytsko regularnie, potem się zaczęło. Nie pisze tego, zeby Ci odebrac nadzieje, tylko zeby zachęcić-zrób test i idz wczesniej. Jesli to ciąża, to takie plamienia wymagają konsultacji, być moze duphaston-nie czekaj, bo nie ma na co. Pozdrawiam:)

Gość _d_
Otoz to :) Test i jest jest pozytywny to do lekarza biegeim marsz! Brazowy sluz nie bierze sie z nikad tylko to krew. wiec wg mnie nie ma na co czekac. Tydzien po terminie miesiaczki na usg bedzie juz widac pecherzyk ciazowy. pozdrwaiam!