Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka kawoszka

KAWA A ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość kawka kawoszka

Czy picie kawy (bez mleczka, bez cukru, tylko łyżeczka kawy zalana wrzątkiem) może przeszkadzać w chudnięciu? Jestem na diecie, ale nie potrafie odmówić sobie 1 x dziennie kawki niesłodzonej i bez smietanki. Jak to jest z kawą na diecie???

Gość Ja nie piję kawa
bo boli mnie po niej wątroba:(

Gość ggggggłupota nie zna grranic
ciekawe ile wytrzymasz na takiej dieci, ajk ty nawet małej kawki sobie odmawiesz... :O porazka...

kawy nie powinno się zalewać wrzątkiem to po pierwsze;) po drugie czytałam, że uwalnia tłuszcz z komórek i dobrze ją pić pół godziny przed cwiczeniami, bo po pierwsze łatwiej się ćwiczy, bo człowiek jest silniejszy przez kofeine, a po drugie szybciej spalamy tłuszcz..no i te przeciwutleniacze;) myśle, że mała czarna nie zaszkodzi:)

aha..ponoć kawa utrzymuje swoje własciwości 8 minut od zaparzenia

Gość kawka kawoszka
Do "ja nie pije kawa" - mnie nie boli. ;) Do "ggggłupota nie zna granic" - nie stosuje jakiejś bardzo resrykcyjnej diety, raczej zdrowe odżywianie, z ograniczaniem weglowodanów i tłuszczy, no i mniejsze porcje jedzenia. Tylko zastanawiałam się, czy np. kofeina albo inne składniki kawy mogą mieć wpływ na np. zatrzymywanie się wody w organizmie albo na spowolnienie chudnięica. Do Raiqa - z tym wrzątkiem to tak z rozpędu. ;) Dzięki za odpowiedź.

Gość winogronooo
1 kawa dziennie nie zaszkodzi, ale nie wiecej.

Gość **** **** ****
no ja nie rozumiem tak do końca z tą kawą jak jest...z jednej strony poleca się zewnętrznie kawę na cellulit z niby sprzyja spalaniu tłuszczu i porządkowaniu komórek tłuszczyku, a z drugiej strony odradza się ją w diecie...w sumie nigdzie się nie doczytałam czemu.

zawsze tak jest...tyle jest teorii i pomysłów na odchudzanie, co ludzi...:O a jeden mądrzejszy od drugiego...dlaczego mamy tyle diet na świecie, a otyłych ludzi wciąż przybywa?

Gość kawka kawoszka
** ** gwiazdki ** - czyli odradza się picie kawy, kiedy ktoś jest na diecie???

Gość winogronoo
Duze ilosci kawy nie dzialaja dobrze na sluzowke zoladka ani na organizm. Kawa to nie zielona herbata, ktora jest mega zdrowa.

Gość fosi2983
Ja nie pije kawy nawet jak się nie odchudzałam to nie piłam kawy;) po prostu nie lubię;) Ogólnie jadam regularnie i zdrowo do tego przyjmuję suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl biegam i tak moja waga spada