margot.m 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 Czy któraś z was miałaa podobne objawy jak ja: brałam harmonet, yasmin czułam się po jednych i drugich źle. zerowe libido, dziwne humory, napady \"złości\" pare kg wiecej ... chwilowo mam przerwę w tabletkach (niedlugo 3mce) ale chciałabym wrócić do tabletek ... czy któraś z was, przy podobnym reagowaniu na tabletki anty odnalazła te \"właściwe\" ?? czy moze jednak to, że na harmonet i yasmin reagowalam tak a nie inaczej, to znaczy, ze bede tak miala z wszystkimi tabletkami?? drugie pytanie: napiszcie mi jakie badania powinnam zrobic (niestety chodzilam juz do 2 roznych ginekologow i zaden nie widzi potrzeby robienia niczego poza cytologia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajsma 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 ja zaczelam brac cilest i odrazu mi spasowaly, biore juz ok 4 lub 5 lat i ciagle jest super. prawie wszystkie moje kolezanki takze biora cilest i nie maja z nimi zadnych problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppp.... Napisano Kwiecień 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach