Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Potrzebuje pomocy dziewczyn - chodzi o moja dziewczyne - POMOZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość **** **** ****
a tylko rozmowa była o seksie...no to uważam ze cię dziewczyna sprawdza...ze niby jak zaakceptujesz to żeś zakochany a jak nie to że tylko dupeczenie ci w głowie....:/ nie fajne to. na twoim miejscu ja bym powiedziała jej, że zaczekacie z seksem jak już będzie pora na dzieci, dla jej komfortu żeby mogła się kochać bez stresowania niechcianą ciążą i obserwowała reakcje.

Gość to ja napisze tak
aha a co do tabletek anty to Twoja dziewczyna sama nie wie co mówi....ja miałam okropne problemy z okresem, strasznie bóle ze brałam zastrzyki, miałam bardzo nieregularnie a mam juz 24 lata i do tego bardzo obfity....teraz jak biore tabletki mam bezbolesny, regularny i do tego malo i 4 dni. Jak dla mnie rewelacja mimo ze sie męczyłam pół roku zanim dobrałam odpowiednie tabletki...moze niech sie ona podszkoli bo nie wie co to są tabletki antykoncepcyjne;) poza tym ja sie uspokoiłam ze schizami ciązowymi i teraz moge sie wyluzowac i cieszyc sie sexem ;)

Gość ja tez mam 24 lata
i marze o dziecku, tylko musze sobie najpierw zycie poukladac, chociaz jesli by sie przydarzylo teraz, to i tak bedzie to dla mnie wielka radosc, kocham rowniez zwierzeta :) Dodam , ze tez jestem jedynaczka ,a nikt z mojej rodziny nie posiada malego dziecka. Chec posiadania dziecka nie wynika z wieku, ale z instynktu kobiety, ktora dojrzewa do roli matki, lub nie dojrzewa. Moim zdaniem w sprawie sexu, to ona przegina. Jak miedzy 8 a 25 dniem cylku bez sexu, to kiedy macie go uprawiac???Poza tym dni plodnych jest kilka, a jak sie tak martwi, to niech sobie zafunduje paski owulacyjne, wtedy nie bedzie musiala tyle czasu glowic sie nad dniami plodnymi, poza tym sa kalkulatorki dni plodnych na stronach internetowych, wystarczy tylko obserwowac cykle. Moim zdaniem chyba jednak nie pasujecie do siebie. jesli juz masz watpliwosci, to co bedzie po kilku latach bycia razem???Zaczenisz skakac na boki , bo 3 razy w miesiacu ci nie wystarcza ;) Jest sporo wartosciowych mlodych kobiet, ktore nie wymyslaja tak jak Twoja dziewczyna. Pozwodzenia w podejmowaniu decyzji

Gość daj se spokój
poszukaj sobie normalnej dziewczyny nabawisz sie nerwicy a jej nie zmienisz niech se znajdzie jakiegoś gogusia co dziala w fundacji pomoc dla zwiarzat i kocha sie raz w miesiacu albo wcale , też jest jedynakiem i ma być tak jak on chce albo wcale , beda dobrana para :)

Gość Michu dzieci nie chcesz
ale sexu chcesz, co by nie mówić, to się jakoś ze sobą wiąże ;) jeśli decydujesz się na sex, musisz mieć świadomość ewentualnej ciąży :p

a dla mnie ta dziewczyna jest dziwna... rozumiem ze nie chce miec TERAZ dzieci ale bez przesady:/ gdyby wpadła nawet swiat by sie nie skonczył... co do \"tryskania na zewnątrz\" tez uwazam ze chłopak ma prawo nerwicy sie nabawic... zreszta co to za przyjemnosc taki seks???? ja bym powaznie z nia porozmawiała...

A musisz byc koniecznie akurat z ta dziewczyna? Jesli czujesz, ze jestescie kompletnie niedobrani, to moze lepiej sie rozstac, nie funkcjonowac jako para, albo - jak radza inni - dac sobie czas. PS Dodam, ze ja rowniez n razy bardziej wole widok zwierzat i kontakt z nimi, anizeli z dziecmi, a co gorsza, wcale nie chce zostac matka (no, moze kiedys adopcyjna, ale w zadnym wypadku w wieku 24 lat :O)

ja chce miec dzieci, ale jeszcze nie teraz !!! planuje je miec w przyszlosci. sek w tym ze obawiam sie iz ona nie chce tylko mnie zwodzi. jak widzi dzieci slodkie na ulicy to nawet nie spojrzy sie i z oburzeniem na mnie ze ja sie zachwycam jakimis bachorami a sama zachwyca sie zabkami i innymi zwierzetami :-(

Ja mam tak samo jak Twoja dziewczyna i nie uwazam, ze to zle o mnie swiadczy. Ale mniejsza o to: Ty piszesz, ze chcesz miec dzieci \"za jakis czas\". Czyli niekoniecznie z ta dziewczyna, bo moze w miedzyczasie poznasz kogos innego itd. Moim skromnym zdaniem, ona tez ma jakies warpliwosci co do zwiazku z Toba i to przedstawianie przez nia rozmaitych teorii dot. roznych sfer zycia moze byc sposobem na odstraszenie Ciebie. Chociaz niekoniecznie. Moze byc tak, ze ona tez dostrzega ogrom roznic miedzy Wami i jest niepewna tego, ze bedziecie razem jakis dluzszy nniz kilka miesiecy czas (i wlasnie dlatego m.in. mogla nie chciec zapraszac Cie na urodziny). Dajcie sobie jeszcze troche czasu, nie wybiegaj tak bardzo w przyszlosc ze swoimi ojcowskimi planami (znasz kogos 2 miesiace, a patrzysz na te osobe przez pryzmat rodzicielki Twoich dzieci?! - szok...).

oszczedna - znasz kogos 2 miesiace, a patrzysz na te osobe przez pryzmat rodzicielki Twoich dzieci?! - szok... zaden szok :/ tak najszybciej mozna kogos poznac... własnie OBSERWUJĄC!!!! nie sądze zeby jej poglądy tak szybko sie zmieniły... owszem moze nie chcec teraz dzieci , ale jesli dziewczyna 24 letnia woli zabki niz popatrec na dzieci to chyba do konca normalna nie jest:/