Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatoo

włoski na brodzie

Polecane posty

Gość jatoo

witam i prosze o pomoc mam 30 lat i od roku mam ciemnie wloski na brodzie jest ich coraz więcej i codziennie je wyrywam pęsetą .Nie mam już siły -prosze poradzcie jak się ich pozbyć. dziękuje

idź do kosmetyczki i woskiem je usuń.No i przydałaby się jednak wizyta u lekarza-endokrynologa.Chyba,że jesteś brunetką a włoski nie są gęste...

Gość dkdk
Ja usuwam depilatorem. Bardzo prosto, wygodnie i skutecznie. Do lekarza zawsze można iść, ale z góry ci powiem, że prawdopodobnie nic z tego nie będzie wynikać, bo takie sprawy to bardzo skomlikowany mechnizm i lekarze nie bardzo mają jakieś pomysły, co z tym robić.

Gość jatoo
dziękuje za odpowiedzi u lekarzy bylam robili badania i stwierdzili ze wszystko jest ok a ja niestety moszę codziennie je wyrywac ba są bardzo widoczne.a po depilatorze broda nie jest czerwona?

jeśli ktoś wypróbował depilator i jest ok,to czemu nie.Ja polecam wosk zdecydowanie:)

Gość jatoo
dziekuje za odpowiedzi i moze ktoś jeszcze ma jakieś pomysły

Gość ja też mam 30 lat i od
roku włoski na brodzie i jest ich coraz więcej, stosuję plastry z woskiem raz na 2 tygodnie, a w międzyczasie pomagam sobie pęsetą, wkurzam się jak diabli, ale co robić ;(

Gość jatoo
Boję się że po plastrach będę miała podrażnioną brodę :-(

trochę podrażniona skóra jest, ale jeżeli zrobię sobie wosk wieczorem (po całej operacji zmywam resztki oliwką), to rano zwykły podkład zakryje wszelkie podrażnionka (które i tak są naprawdę niewielkie)

Gość dno
Mnie się po depilatorze nic nie robi, przeciągam kilka razy i po sprawie na tydzień. Uważam, że nie ma co wywalać pieniędzy i tracić czasu na wosk u kosmetyczki.

ale ja sama sobie robię woskiem w plastrach (takimi zwykłymi do ciała), a po depilatorze mam czerwone kropki przez 3 dni :(

Gość ankakk
ja tez mam problem z woslami na brodzie ale chodze do kosmetyczki na elektrolize i mam ich coraz mniej ostatnio nie byalam kilka miesiecy ,ale znowu zacelam nowe usuwac peseta i sie zaczelo ale juz bylam 2 ray i jest oki jeszcze raz pojde i bede miala spokoj znowu kilka miechow bo one usuwaja sie na stale niereaz trzeba isc 3-4 razy zeby na stale usunac to zalezy na jaki etap rosniecia sie wlosa trafi,

a jaki jest koszt tego??? i czy to prawda, że nie można mieć opalonej skóry??