Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warkoczyk

Warkoczyki - wioska czy nie?

Polecane posty

Gość Warkoczyk

Jak sądzicie - czy warkoczyki syntetyczne to totalny obciach czy nie? W tej chwili mam na głowie ohydnego jeża - musiałam obciąć włosy do zabiegu i po prostu fatalnie się czuję w krótkich włosach. Zastanawiam sie nad warkoczykami, kiedyś bardzo chciałam je mieć, ale to było parę lat temu.. Jak myślicie, czy to relikt z lat 90-tych czy jeszcze można nosić? Czy to nie wygląda zbyt bazarowo? Chodzi mi o takie syntetyczne, doplatane. Pomóżcie, proszę, bo już nie mogę patrzeć w lustro.

moim zdaniem wioska, ale jesli uwazasz ze bedziesz lepiej wygladac w warkoczykach niz w krotkich wlosach to sobie je zaloz, napewno sa wygodne i ulatwiaja zapuszczanie wlosow.

Gość *Ania***
Wcale NIE wioska... jak kto lubi, kazdy powinien miec swoj styl i nie ogladac sie na innych czy komus sie akurat to podoba czy nie, mnie osobiscie do tej pory podoabaja sie dlugie warkoczyki.. *Pozdrawiam :)

Gość Nusienka
wiocha

Gość mi sie nie podoba
ale jakbym byla w Twojej sytuacji i podobalyby mi sie warkoczyki to mialam w d**ie opinie innych :-P

Gość Warkoczyk
Wiem, wiem, że najważnejsze to mieć swój styl i się nie przejmować... Problem w tym, że ja się bardzo przejmuję, tym co mówią o mnie inni:( Na warkoczyki chyba się zdecyduję, bo w tym co teraz mam na głowie dosłownie wstydzę się wychodzić z domu.

Gość to moze lepiej przedluzanie
wlosow a nie warkoczyki? sa takie termozgrzewalne sposoby........

Gość fajne są
warkoczyki.Ja nie mam nic przeciwko. Sama robie na specjalne wyjscia.Po 30 stce jestem. ODWAGI. Dlaczego inni mają decydowac co chesz mieć na głowie?

Gość MayaClark
Mialam warkoczyki i sa COOL:) Jest jedno ale- musisz miec wlosy conajmniej 7 cm dlugosci, inaczej nie da sie poprostu doplesc syntetycznych.

Gość placenta
moze idz na przedluzanie a nie rob warkoczykowe :)

Gość zrób sobie te warkoczyki
Skoro i tak nie możesz patrzeć w lustro to co Ci zależy. Masz świetną okazje spełnić swoje dawne marzenie

Gość lepsze to niż jeżyk
Warkoczyki upięte w kucyk- ok, ale rozpuszczone nie za bardzo.

Gość w góre
Up UP! A jakie są opinie dziewczyn, które miały takie "cudo" na głowie? W jakim stanie są włosy i cebulki po fakcie? Też nad tym myślę, ale 400 zł piechotą nie chodzi;) a jak mam mieć po tym łyse placki...:/ Piszcie pls

Gość hhhhhhhhhhghg
zdecydowanie nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! ja na twoim miejscu zwyczajnie przedluzylabym sobie wlosami naturalnymi-bedzie ladnie :)

Gość wgóre
A może wypowiedzą się dziewczyny, które je miały i nosiły przez dłuższy czas? Jak wyglądały Wasze włosy po zdjęciu? Czy warkoczyki są bardzo niewygodne w noszeniu? Dzieki