Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bo

obrazil sie na mnie bo.......

Polecane posty

Gość smutno mi bo

nie jestesmy para ale spotykamy sie na pewnych zasadach . pare miesiecy temu chcialam zerwac ta znajomosc poniewaz ktos pojawil sie w moim zyciu, ale w koncu decyzja byla taka ze zostaje ze swoim przyjacielem (tak to nazwe). narazie nie widujemy sie od 4 miesiecy (mial ciezki wypadek i narazie nie moze chodzic).wczoraj odezwal sie do mnie ten ktos i zaprosil na piwo, a ze byla sobota i nudzilo mi sie poszlam. dzisiaj powiedzialam o tym swojemu przyjacielowi i on sie strasznie pogniewal:( i ma gdzies moje zapewnienia ze to bylo tylko piwko. zarzucil mi ze moze znowu chce go zostawic.... niewiem co mam zrobic:( nic juz nie czuje do tamtego chlopaka i rozmowa wczoraj nawet niezbyt sie kleila, i nawet nie pomyslalam zeby cos....

Gość jagooo
ten twoj przyjaciel jakis dziwny...tak wogóle ten caly wasz uklad to o dupe roztrzas

Gość smutno mi bo
zaluje ze mu o tym powiedzialam:( chcialam byc w porzadku a co wyszlo........ wyslalam mu smsa czy moge zadzwonic, odpisal "nie"

Gość napisz poprostu
ze o sex chodzi .. nie Ty jedna , nie pierwsza i nie ostatnia w takim ukladzie jestes :)

Gość bez sensu...
Skoro jesteście przyjaciółmi a nie parą to chyba mozesz spotykać sie z kim chcesz. Czyż nie??? To przez to, że nie możesz spotykać sie ze swoim przyjacielem, bo miał wypadek to masz siedzieć zamknieta w domu i stronic od ludzi??? Nie rozumiem tu czegoś, ale albo jest sie razem albo nie. Moim zdaniem nie ma czegos pomiędzy... Uważam,że niesłusznie się na Ciebie obraził, bo tak samo On mógłby sie spotkac z jakąś swoja koleżanką. Niech się chłop zdecyduje, bo sobie dziewczyno życie zmarnujesz tkwiąć w takim związku czy jakby to tam nazwać. Nie chcem Cię krytykować, ale naprawdę nie trać czasu na niezdecydowanego faceta i poszukaj prawdziwej miłość. Kogos kto będzie dla Ciebie zawsze miał czas.. No i nie dawaj się zniewolic niedojrzałemu facetowi który jak pies ogrodnika sam nie weżnie a komuś nie da!! Głowa do góry i jak chce to niech się obraża może po pewnym czasie zrozumie, że czas już dorosnąć a Ty nie będziesz wiecznie czekać na niego. Powodzenia :)

Gość takie uklady to droga do nikad
🖐️

Gość Jeżeli twój
przyjaciel mal ciężki wypadek, a robił sobie jakieś nadzieje związane z toba, to napewno nie jest to odpowiedni moment zeby mu wyjasnic waszą sprawę. Chyba siuę nie pali, a poza tym po co mu pieprzysz, że byłaś z tamtym na piwie. Po co ? Masz rozum czy rozumek ??????????????????????

Gość fal
Ten facet wie że skoro jemu nastawiasz tyłka to jesteś zdolna zrobić to dla każdego

Gość bez sensu...
No a jeżeli chodzi tu tylko o sex i taki jest wasz układ to tym bardziej daj sobie na luz... Nie chce żebys dzwoniła to nie łaski bez. Niech wie, że nie on jeden jest na świecie

Gość wiesz co jego bezczelnosc
jest nieslychana jak dla mnie, a jak nie chce zebys dzwonila to po prostu juz nigdy wiecej nie dzwon, niech sie wali.

Gość smutno mi bo
no tak glownie chodzi o sex, ale mimo wszystko stal sie dla mnie kims waznym w zyciu. juz niewiem jaka strategie wybrac, moze napisac mu zeby sie odezwal dopiero jak mu przejdzie. czuje sie dzisiaj okropnie;(

Gość fal
Nie ma cię kto już przewiercać ?

Gość fal
Na kolana go przepraszaj. Tak jest na kolana na wysokości chuja

Gość smutno mi bo
fal- do tego akurat nie jestem zdolna, nie mam ochoty chodzic do lozka z jakimis obcymi facetami

Gość fal
To się zaprzyjaźnij. To może potrwać 5 minut. Poznacie się i nie będzie już obcy.

Gość bez sensu...
Napisz mu tak jak mowiśz, żeby odezwał się jak mu przejdzie. Naprawdę nie masz za co przepraszać. Nie zdradziłaś go, bo nie jesteście razem. Uwierz mi, że na pewno gdyby mógł i miałby okazję to sam spotkałby się z jakąś swoją koleżanką i niebyłby na tyle lojalny, żeby Ci w ogole o tym wspomnieć.

Gość smutno mi bo
jesli do jutra rana sie nie odezwie to mu tak napisze. jejciu jak ja nienawidze takich sytuacji:(i nienawidze tak sie czuc

Gość bez sensu...
A Najlepiej chybaby było gdybyscie pogadali ze soba szczerze i ustalili w jakim układzie ze soba jesteście, wtedy nie będziesz musiała mysleć nad strategią.

Gość fal
Widać kto jest podeszwą w tym "związku"

Gość ja radzę
nie dzwonić i nie pisać, jeśli napisał "nie". Przeczekaj aż on to strawi i sie odezwie. Miałaś prawo iść na piwo, ale zrobiłaś błąd,że mu o tym powiedziałaś. Szczerość nioe zawsze poipłaca, sama sie o tym przekonałam. Za szczerość miałam mnóstwo wymówek przy byle okazji, byle sprzeczce. Nauka jednak nie idzie w las....:D

Gość smutno mi bo
teraz juz bede wiedziala , czlowiek uczy sie na wlasnych b ledach. chociaz jak bylam na piwku z jego przyjacielem to jakos mu to nie przeszkadzalo. mam nadzieje ze za dlugo nie bedzie go trzymalo

Gość fal
Boi sie że znajdziesz lepszego. Przecież nie wiąże cie z nim uczucie

Gość bez sensu...
Ale gdyby to był prawdziwy związek to rozumiem wymowki mogłyby być a w takim układzie?? Sam przecież wybral i zgodził się na taki układ no to chyba musi liczyc się z tym, że nie będzie dziewczyna siedzieć w chacie zamknieta... Gdyby była odwrotna sytuacja to na pewno wykorzystałby taki układ i nie miałabys nic do powiedzenia tylko musiAŁABYŚ SIEDZIEc cicho no bo w koncu nie jestescie para...

Gość smutno mi bo
bez sensu- zapewne masz racje, zreszta byla juz podobna sytuacja

Gość ja radzę
przedmówczyni ma rację....nam niewiele wolno, im wszystko

Gość bez sensu...
w większości faceci tak niestety mają.. Jeżeli jest luzny układ to dotyczy to tylko jego, a jak kobieta skorzysta sobie z tego że ma luzny związek to zacyzna się strojenie fochów z jego strony... Taka jest prawda. Wszelkie układy męsko damskie powstają tylko dla wygody facetów..

Gość ja radzę
jestem ciekawa czy gdybys to Ty była po wypadku, a on miałby ochote pójść na piwo, czy nie skorzystałby z tej okazji? jak myslisz?

Gość bez sensu...
Bo Ty sama napisałas ze stał sie dla Ciebie kimś ważnym. I chyba gdyby on tylko chciał to zostalibyście parą, a on ( nie obraż się na mnie za to) chyba poprostu nie może znieść tego że ktoś inny mógłby Cię mieć. Wie że jezeli spotkasz kogos innego to straci darmowe bzykanko, więc musi zagrac na Twoich uczuciach i pokazując mu że działa to na Ciebie pokazujesz mu swoja słabość.

Gość smutno mi bo
no coz prawda jest taka ze gdyby on tylko chcial...... ja go chyba nawet w jakis sposob kocham:/ i wlasciwie po tym wypadku zdalam sobie sprawe jak wazny jest on dla mnie

Gość bez sensu...
Wątpię żeby wytrzymał 4 miesiące siedział i myślał o poszkodowanej w wypadku przyjaciółce i własnie wtedy jego wymówką byłby luzny układ... Daj sobie spokoj i znajdz kogos kto będzie Cie szanował