Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona z tego co jest

Faceci to tylko na szczuple patrza a inne dla nich jakby nie istnialy

Polecane posty

Co innego kobieta gruba, a co innego z lekkim tłuszczykiem. Ja nie znoszę dziewczyn chudych, ale nie trawię też otyłych. Wszystko musi być tak \"w sam raz\". Np. ta dziewczyna bardzo mi się podoba, dla mnie jest śliczna. A wcale nie jest chuda. Nie jest też gruba: [url=http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=82277794417711796286]Untitled-1.jpg

Gość Znowu Pusia
A Wy znowu karmicie trolla :D

Gość Znowu Pusia
Laura Diaz ---> pieprzysz, jak potłuczona :) Jak mężczyzna nie jest w stanie pożądać (a to częśc miłości, wiesz?) otyłej kobiety, to jest pustak? Nie, tylko nie fetyszysta. :)

Dokładnie. Mnie po prostu grube kobiety nie pociągają, nie wywołują u mnie pożądania. Nie wyobrażam sobie, żeby taka kobieta mogła być moją dziewczyną, choćby miała nie wiadomo jak świetny charakter. I wcale nie uważam się za pustaka, po prostu mam swój typ urody kobiecej i wg. tego typu szukam swojej przyszłej żony :) Dodam, że ten typ to na pewno nie anorektyczka.

Gość bzzzzzzzzzzzzzz
szczupla to od razu pusta, nieźle... kobieto ty nie masz chlopaka bo masz zrypany charakter... :o

Gość do autorkii
"czy wy macie mozg ??? leciec na jakies plastikowe wypacykowane pustaki z wystajacymi zebrami ? u nas moglibyscie spokojnie sie przytulic bez obawy ze sie poobijacie. takie to wiecznie niezadowolone, i maja siebie za Bog wie kogo. nie raz zostalam zwyzywana przez takiego wlasnie anorektycznego stwora tylko dlatego ze waze ciut wiecej niz ona... a faceci to tez bez gustu, zamiast podrywac prawdziwe kobiece ksztalty to biora sie za kosciaste ..." słuchaj,ja należę do osób szczupłych,chociaż wcalę nie chcę i mam dość głupiego naskakiwania na osoby z niedowagą!! no rzesz kurde ile można tego słuchać,gdzie sie nie pojawie słysze tylko: ale ty chuda ale ty chuda,zero kobiecosci..teraz jeszcze przeczytałam że jestem wypacykowanym pustakiem i mam siebie za niewiadomo kogo:o kim ty do diabła jesteś żeby tak osądzać? i do cholery piszesz że jakaś "anorektyczka" cię zwyzywała...a co ty teraz niby robisz? kurde mam dosyć słuchania takich uwag,zaś sama nigdy nie wypowiadam się o osobach z nadwagą w taki sposób jak ty. i chyba to zmienię,bo wydaję mi się że najlepszą obroną jest atak:o denerwuję mnie że jest taka nagonka osób z nadwagą na osoby szczupłe,nazywa sie je "wieszakami" ,postaciami pozbawionymi kobiecosci,zaś wielce się wszyscy oburzają gdy ktoś powie "grubas"...

Gość Znowu Pusia
Ludzie, przecież to jest Pusia, ten troll od topiców o grubych dziewczynach! Przecież ten przygłup po to je ciągle zakłada, żeby się dowiedzieć, czy znowu ktoś się nabierze. :) I oczywiście zaraz się zlatują matki teresy w stylu Laury z pierdołami, że można ważyć 200 kilo, byle by się miało złote serduszko :D A troll się cieszy :)

Gość a dziewczyny patrzą tylko
na przystojnych i wysokich. Tacy jak ja brzydcy z 170 zostaną na zawsze sami . Więc się zamknij bo jesteście równie wymagające

Gość mój facet
jest brzydki i ma 167cm wzrostu. Ale ma to coś. Kobieta puszysta nigdy nie ma szansy udowodnic, że jest super bo jej wygląd odstraszy potencjalnego zainteresowanego już w pzredbiegach.