Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesadzacie a nie wiecie

na temat ciązy!! ważne!!

Polecane posty

blagam was, nie wmawiajcie biednym przerazonym dziewczynom ze są w ciązy, kiedy pisza ze nie doszlo do wytrysku!!!!!!!! jak mozna miec dziecko , i z czego, jesli nie doszlo do wytrysku !!!!!!!!!! i jak mozna miec okres w ciazy!!!!! nie mozna i to jest proste.gdyby w ciazy nastpailo jakies krwawienie to znaczy ze cos jest nie tak!! blagam ludzie nie drwijcie z biednych mlodych dziewczyn, ktore z glupoty robią to z chlopakami a potem trzesą sie ze strachu!!!!

ja tez tak trząsłam dupką, bo myślałam że mnie zapłodnił- a tu nawet we mnie nie wszedl...tzn wszedł i wyszedł bo on se lubi tak zamoczyć chuja ale nie do końca ( a z resztą w kolejce stali jego kumple- to nie miał czasu) no a potem się tak trzęsłam jak nie wiem zjadłam karton postinoru- a chyba niepotrzebnie

\"nie wmawiajcie biednym przerazonym dziewczynom ze są w ciązy, kiedy pisza ze nie doszlo do wytrysku!!!!!!!!\" Moga byc w ciazy , jesli nawet nie doszlo do wytrysku. Wydzielina posiada jednak znikome ilosci plemnikow. \"i jak mozna miec okres w ciazy!!!!! nie mozna i to jest proste.\" Mozna. I wcale proste to nie jest. Po zajsciu w ciaze mozesz miec 2-3 mniej obfite okresy i nie znaczy to, ze cos jest nie tak. Tak sie poprostu zdarza. A ze glupoty robia z chlopakami - czyli zabieraja sie do seksu, nie majac podstawowej wiedzy na ten temat - to jak tu nie drwic? :P

Gość dfewtregre
najbardziej mnie rozbawil tekst ze kumple stali w kolejce :P

Gość to nie okres
a krwawienia przypominajace okres, pojawiaja sie mniej wiecej w czasie przypadajacym na miesiaczke. jest to najzwyklejsze przyzwyczajenie organizmu...zazwyczaj jedak jesli juz wystepuje to slabsze i krotsze...raz od jedengo ginekologa uslyszalam, ze te krwawienia moga trwac nawet do 6 miesiaca, choc zrodla zwykle podaja 2-3...

Gość kinks
do przesadzacie a nie wiecie poczytaj trochę dziewczyno nie żyjemy przecież w ciemnogrodzie, masz dostęp do internetu i znajdziesz tu wiele stron abyś mogła się dowiedzieć wszystkiego co do czego masz wątpliwości.