Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taida_36

kobiety po 35 spodziewajace sie dzidzi

Polecane posty

Gość Taida_36

witam! chciałam otworzyc topik kobiet po 35 roku zycia spodziewajace sie dzidziusia,jakie macie odczucia,jak znosicie ciąże,na kiedy macie terminy porodu i ogólnie pytania i zagadnienia.pozdrawiam i wpisujcie sie :)

moja znajoma w twoim wieku urodziła pieknego zdrowego synusia tobie tez zycze powodzenia i trzymam kciuki ❤️

Gość gloriavisctis
moja mama mnie urodzila, gdy miala 37 lat :) i jaka jej piekna, zdrowa, dorodna dziołcha sie udala :D powodzenia :)

autorko to twoje 1 dziecko? wogole wielkie gratulacje

bardzo dziekuje wszystkim za życzenka,to nie jest moje pierwsze dziecko mam juz dwoje dzieci ale to juz prawie kawalerka(choc dla mnie zawsze beda malutkimi ) a tak na marginesie tego dzieciatka od dłuzszego czasu pragnelismy ale stało sie to teraz:)

36 lat to w sam raz na 2-3 dziecko, nikogo nie słuchaj tylko sie staraj, zobaczysz jak bedziesz sie fantastycznie czuła z maluchem na reku...wróca wspomnienia ktore bedziesz miec w realu powodzenia

taaa chyba mowisz o czasach z przed pól wielu halllooo--->puk, puk mam 21 wiek

Gość gratuluje autorce
to wspaniale ze bedziesz mama,tym bardziej ze masz juz odchowane dzieci pisze na pomaranczowo,bo zaraz jakas idiotka tez mnie zjedzie ja mam tez prawie dwoje odchowanych dzieci i pragne trzecie:) zycze ci szczesliwego rozwiazania zobaczysz jak cudownie bedzie byc znowu matka no i to napewno bedzie macierzynstwo z innej perspektywy:D

Gość
kobiety po 35 spodziewajace sie dzidzi podziwiam i nie zazdroszcze lęków i obaw wszelakich

Gość siostra mojej mamy urodziła
zdrowego syna w wieku 41lat. Wpadła i co? Miała usnąć? Nie powiedziane, że macierzyństwo w późnym wieku to coś złego.

Gość a ja bym bardzo chciala
zaliczyc taka wpadke bo nie moge zajsc w ciaze:( autorko-powodzenia

DZIEKI za dobre słowa :) wiadomo ze zawsze znajdzie sie jakis czub który musi wysmiewac i obrazac nie majac zielonego pojecia o tym co pisze,ale takich ludzi sie ignoruje i nie zwraca uwagi .Inka67 zaraz odwiedze stronke która mi podałas.Dara żebys wiedziała bardzo sie ciesze z tego dzidziusia i tak jak juz ktos tu napisał to macierzynstwo bedzie całkiem inne napewno bardziej dojrzalsze .pozdrawiam wszyskich i zycze szczescia i powodzenia :)

Gość beti34
a ja jeszcze nie mam 35 ale już tuz tuz i staramy sie z mężem o pierwszą dzidzie niestety pierwsze odeszło :-( i wierzę, że nam się uda!

Gość hajstra
Dopiero zaczynają uprawiać seks- radośnie i z dużą świadomością siebie. To najlepszy wiek. I na dziecko ok dojrzała-do przedszkola

Beti34...napewno ci sie uda i bedzie upragnione dzidzi to jest własnie zawsze na odwrót,od 4 lat cały czas myslałam o dzidzi chodziłam do lekarzy kazdy mówił i stawiał inna diagnoze w koncu ze PCO -poczytałam i stwierdziłam ze dzidzi chyba juz nie bedzie skoro młode dziewczyny po 21lat juz maja PCO i nie moga miec dzieci a tu w styczniu cudowna informacja...zawsze trzeba miec nadzieje i wiare a wszystko sie ułoży -zobaczysz.ja goraco w to wierze że bedziesz miała upragnione malenstwo :)

ja urodziłam drugie dziecko w wieku 35 lat.Wcale nie czuje sie za staro a wrecz przeciwnie bardzo sie odmłodziłam.A macierzyństwo w tym wieku??Superowe.....Ciaza była zaplanowana- nie była to zadna wpadka....Kobiety nie przejmujcie sie jakimiś bzdetami młodych i nie doswiadczonych zyciem lasek.

Gość a moja sasiadka.........
szwedzia to ile ty masz juz wiosenek?

Ja również życzę WAm powodzenia i 3mam mocno kciuki za zdrowie wasze i waszych dzieciątek:)

Gość siostra swojej siostry
moja siostra urodziła 3 dziecko w wieku 37 lat odmłodniła,wyglada super i bycie mamusia takiego maluszka bardzo jej służy.powodzenia