Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkus

co kupic dzieciakom ? wyjezdzam jako operka

Polecane posty

Gość wiolkus

hey kochani juz niedlugo wyjezdzam jako au pair do Niemiec. I nie mam pomysly co kupic dzieciakom:( dzieweczynka ma 8 lat a chlopiec 14. Z tego co rozmawialam z moja poprzedniczka , dzieci sa tak k ochane ze ciesza sie ze wszystkiego. POmimo tego chcialabym zrobic dobre wrazenie .. pomozcie mi.

hi! ja zaprawiona byla au pair dam ci jedna rade---nie kupuj nic wiecej niz slodycze! nie ma co sie spalac ma poczatku,nie znasz ich,a okazje do prezentow jeszcze bedziesz miala,urodziny swieta wiec daj luz kup jakies czekolady polskie np wedla albo ptasie mleczko czy bombonierke glupio co bedzie jak ty im dasz nie wiem co a oni ci ni do jakiego miasta jedziesz? 3maj sie tam i nie daj! mam nadzieje ze trafisz na fajnych ludzi! pozdr

Gość ooo3
forum dla operek:) www.aupair.fora.pl

Gość wiolkus
Jade do westerheim , niedaleko Memmingen i ok 40 km od Ulm (Bawaria) ,, Podobno slicznie tam heh. Hmm rodzinka podobno ok, moja kolezanka tam byla nawet z nimi mam jechac na wakacje:D:d. Jeden maly minusik, dzieciaki nie maja matki , ale jakos dam rade.W koncu sa dosyc duze 14 i 8 lat:) to juz za 25 dni ale sie boje łoo

Gość Kendra_1984
to ty tylko ztym starym i dziecmi bedziesz mieszkala??? ja bylam 2razy operka w DE teraz studiuje i dam ci tylko jedna rade!! jedz albo do NRW czyli nad ren kolonia itd BERLIN ALBO HH czyli hamburg zapomnij o bayern kobieto! jak oni zaczna sie tam pluc po niemiecku to nic nie pojmiesz!!! i na jakies wsi ty wyladujesz? w ulm bylam przejazdem porazka! to taka wieksza niemiecka wies z lokalnym uniwerkiem co do prezentu-----nic nie kupuj ludziom ktorych nie znasz co do bycia au pair,nie napalaj sie zbytnio bo rzeczywistosc to bardzo zweryfikuje nie znam operki krora byla szczesliwa u swej rodzinki ,aj juz na pewno nie na wsy w bayern ale powodzenia

Gość słodycze są OK
:)