Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamam

WOZEK BOLDER IMPLASTU

Polecane posty

Gość mamamamamam

mam pytanie czy ktos z was ma taki wozek i jak tak to moze napisac jego plusy i minusy w uzytkowaniu dzikuje i pozdrawiam

Gość danusia27
Witaj, Z informacji jakie uzyskałam w sklepie wózek ten pojawi się dopiero najwcześniej w połowie kwietnia. Podobno zawsze nowa kolekcja pojawia się z opóźnieniem kilku miesiącznym, a nie na początku roku. Tak więc niestety wątpię, aby ktoś mógł Ci już pomóc na temat tego wózka :( pozdrawiam, Danusia

Gość mamamamamam
dziekuje widzialam na allegro wiem ze kosztuje ok 1400zl ale zastanawiam sie czy warto

To jeste nastepca Drivera...albo inaczej ulepszona jego wersja.Wobec tego wszystkie panie ktore sa uzytkownikami tegoz mogly by ci pomoc.Jak na wypozasenie i mozliwosc adaptacji fotelika to cena jest ok:)Mnie tez sie implasty podobaja.

Gość mamamamamam
bardzo Wam dziekuje za opinie zalezy mi na waszych zdaniach bo moze je macie i mozecie powiedziec co i jak z tym wozkiem pozdrawiam serdecznie ❤️ :))

Ja mam Drivera 4xl, ale jezdze narazie po domku :) Jestem nim zachwycona! Widac ze jest solidny, mocny itp. Ma wiele plusow! Mysle ze ogolnie wozki Implastu sa bardzo dobre. Szczerze mowica nie spotkalam sie z jakakolwiek negatywna opinia na temat tych wozeczkow.

Gość mamamamamam
Charakterystyka : - dwa niezależne przednie mechanizmy skrętne 360 stopni - podwójnie łożyskowane widełki - system wzmocniony włóknem szklanym typu GF - blokada kierunku jazdy - koła 8’ pneumatyczne podwójnie łożyskowane - stelaż wykonany z lekkich stopów aluminiowych - regulowana wysokość rączki - tylny system amortyzacji SCS - duży zakres amortyzacji - możliwość regulacji - elastyczność i miękkość zawieszenia - cicha praca systemu SC - koła pompowane 12’ podwójnie łożyskowane - centralny hamulec STOP & GO - powiększona gondola z uchwytami - regulowane oparcie w gondoli - budka z okienkiem wentylacyjnym i cichą regulacją - szerokie i wygodne siedzisko spacerówki z podwyższonym oparciem - dodatkowa sportowa budka - płynnie regulowany podnóżek i oparcie - uniwersalne przykrycie na gondole i spacerówkę - folia przeciwdeszczowa i moskitiera w kieszeniach kosza - 5-punktowe szelki bezpieczeństwa - montaż gondoli i spacerówki tyłem lub przodem do kierunku jazdy - prosty system składania wózka - wózek posiada dwu stopniową regulację oparcia gondoli. - wyściółka gondoli łatwo zdejmowana do prania. - możliwość regulacji miękkości wózka. - regulacja wysokości raczki. to znalazlam na necie- slyszalam ze wozki implastu maja stosunkowo mala gondole dziewczyny czy to prawda?? i czy ta nowa wersja jest moze wiieksza

Gość mamamamamam
w sklepie widzialam zwyklego Drivera i wygladal solidnie ale nie mam pojecia czy dzieciatko pojezdzi w tym wozku - spacerowka jakies 10mies az do momentu damodzielnego siadu :)

Gość implasst
słyszałam tylko o nowych s3d, o bolderze - nie. ż tego co wiem, implast ma ok 78/33/20 - czyli w miarę duży (podobny do focusa)

Gość implasst
wklejcie jakieś linki boldera, proszę

Gość mamamamamam
i co??

Gość implasst
wydaje mi się, że gondolka ma ok. 80 - tak jak w driverze. A dziecka w nieskończoność się w niej nie wozi. Fajny wózeczek - podoba mi się:)

najlepiej wejsc bezposredno na stronke Implsta...tam sa fajne te prototypy:D www.implast.com.pl

Gość upupipupup

Gość alalalalalala
podnosze temat

Gość implasst
implast robi świetne wózki po każdym względem. Jedynym minusem są kolory - zwłaszcza w driverach:( ale nie można mieć wszystkiego:):) nowy s3d, bolder - rewelacja:) warte swojej ceny

Gość mgiełka 123
Ten mikado jest całkiem fajny i podobny do implasta.moze ktos wie cos na jego temat?

Gość Muszelka muszla
dlaczego tu nikt nie pisze.Doradzcie cos na temat tych wozkow.

Gość mamamamamam
pomocy!!!!! :))

Gość mamamamamam
kobietki na allegro sa nowe zdjecia tych wozeczkow wpiszcie implast bolder cena 1500zl nie wiem czy to duzo ale nowa kolorystyka i wyglad wozeczka niczego sobie :))

JEśli chodzi o wózek MIKADO - to moja bratowa właśnie go sobie sprawiła. Wózek jest lekki i poręczny. Jeśli codzi o jego zachowanie w praktyce, będę mogła cokolwiek powiedzieć za jakieś 3 tygodnie - bo wówczas Bratowa będzie mogła wykorzystać ten wózeczek do spacerków ze swoim Szkrabikiem - dam znać w razie czego. Co do wózka Implastu to praktycznie nie różni się on niczym od mojego bliźniaczego. Amortyzatory (sprężyny) są rewelacyjne - wózek \"płynie\" po nierównościach.No i koła przednie - moja kolumbryna daje się prowadzić jedną ręką - rewelacja. Gondolki ja mam małe (ale są dwie obok siebie) jednak to nie stanowi żadnego problemu. Dzieci w nich czują się bardzo bezpiecznie (Maluszki mają to do siebie, że im im ciaśniej tym lepiej:) ). A w końcu ileż w tych gondolach pojeżdzą? Moje mają metrykalne prawie 5 m-cy , korygowane niecałe 3 i już się zbierają do siedzenia i gondole Im zaczynają coraz mniej odpowiadać:). Tak więc sądzę, że za miesiąc będę musiała zmienić gondolki na spacerówki:). Jeśli chodzi o wygląd wózeczka - to muszę przyznać, że jest bardzo ładny (BOLDER). Powiem tylko, że wykończenia wózka nie są szczytem elegancji - widoczne, słabo zeszlifowane spawy na ramie - ale to naprawdę jest szczególik, który jednak nie ujmuje funkconalności tegoż wózka.

Gość amamammama
podnosze temat

Z czystym sumieniem mogę polecić Implast Bolder3. Jest zwrotny, lekko się prowadzi, amortyzatory świetnie łagodzą wstrząsy, duże pompowane koła pokonają każdą przeszkodę, gondola jest na tyle duża, że dziecko może spokojnie w niej jeździć do 9 miesiąca a może i dłużej (Zosia ma 9 m-cy jakieś 74 cm i jeszcze używamy gondolki), stelaż na pewno nie zrobi się chwiejny ani się nie rozleci, jest bardzo solidny. Nie wspomnę o walorach estetycznych . ten model ma na prawdę ciekawe tapicerki. Ja mam tai kremowy z niebieskim pastelowym wzorem kwiatowym i...już chyba ze sto razy słyszałam: \" Jaki piękny wózek\",\"jaki oryginalny wózek\" itp... a nie zaprzeczycie, że to przyjemne słyszeć cos takiego na spacerku . A co do pokonywania przeszkód... pierwszego dnia po zakupie zachciało nam się iść do moich rodziców pieszo z Zosią w wózeczku a że mieszkają daleko ( jakieś 4 km) i trzeba by iść długo wzdłuż drogi to wymysliliśmy sobie skrót przez las. Tylko, że nie szliśmy tą drogą jakieś 5 lat... a tam powalone drzewa, pełno wystających korzeni, doły, żwir, nierównościi... doszliśmy bez problemu, mąż tylko musiał przenosić wózek przez te powalone drzewa i bez problemu sam dał radę do stelaż jest taki poręczny, że wygodnie się ten wóze samemu przenosi. Zosia calutką droge była w wózku i ani raz się nie obudziła . Jedyną wadą jest waga, chociaż.. Zosia waży 9,5 kg i bez problemu sama znoszę wózek z gondolą i Zosią w środku z 10 schodów. Ja ważę 54 kg, więc nie jestem jakaś super silna i wielka, a uważam wagę za wadę bo są na rynku lżejsze wózki... ale nie tak wspaniałe. Ani przez chwilę nie żałowałam, że go kupiliśmy.

Gość magfro
Witam Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem wózeczka firmy Implast to zapraszam do mnie. Oferujemy wózeczki nie tylko Implastu w najnizszych cenach na rynku!!! fronsi@wp.pl Pozdrawiam