Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Samej mi dobrze!! Nie mam chłopaka, przyjaciele - 1 przyjaciółka

Polecane posty

Gość

Najważniejsza rzecz na świecie umieć należeć do siebie. Nie lubie dzielić się sobą, odkrywać siebie przed kimś itd

Gość emilka282
podziwiam cie ....ja bym sama zwariowala....

Gość to pewne
że samej jest dobrze:D

Gość AnekAnia
A ja sama nie wiem raz mysle ze jest mi dobrze ....hmmm Czasami o tym nie myśle wcale ... A czasami mi przykro i zle:( I teraz mi zle

Gość cocojambooooooooooo
taaa ale żeby nie chcieć się sobą dzielić to trzeba siebie lubić ja mam z tym problem;( ale i tak zawsze sobie powtarzam że nie można uzależniać swojego szczęcia od osób trzecich tyle żew nie potrafię sie do tego zastosować...

Gość
No wlasnie, daze do tego zeby nie byc emocjonalnie zalezna od nikogo, pomijajac oczywiscie rodzine Nie chce wplatywac sie w zadne zwiazki, przyjaznie, ktore i tak sie skoncza, zwierzac sie, prosic o pomoc, i tak jak co do czego to zostane zdana sama na siebie. spotkalam chlopaka, ktory kieruje sie podobnymi zasadami, no i wlasnie przez podobienstwo pogladow nic z tego nie wyszlo ;)

Gość
Mysle, ze lubie siebie, nawet bardzo mocno Chce zeby bylo mi dobrze, krotko mowiac lubie radzic sobie sama, ale paradoksalnie, mimo takich troszke egoistycznych pogladow czynnie pomagam, tym ktorym moge, np dzieciom