Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do doswiadczonych

Objawy zagnieżdzenia.

Polecane posty

Gość do doswiadczonych

Chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat zagnieżdżenia. Staramy sie o dziecko, a niestety niewiele pisze o tym w internecie, a przynajmniej ja nie potrafię znaleźć... Najlepiej więc będzie spytać doświadczone kobiety, które starały się o ciążę i obserwowały siebie ;) Na innym forach wyczytałam, że owo krwawienie było zazwyczaj brązowe, natomiast w pewnym źródle medycznym znalazłam informację, że powinno być różowe lub czerwone - brązowe świadczy o braku progesteronu...u mnie 7 dnia pojawiło się dość mocne krwawienie, ale brązowe...Chciałabym też wiedzieć czy są jakieś dodatkowe objawy? Dziś jest 9 dzień od owulacji, plamienie jest już znikome...martwi mnie natomiast łuszczenie się sutków, rano po przebudzeniu naskórek był cały spękany i po prostu schodził płatami...

Gość sewcia
u mnie pojawil sie bol lewego jajnika, bylo dosyc mocny , tak ze w nocy spac nie moglam pozniej caly czas czulam sie jak przed okresem (bolal mnie brzuch lekko, glowa, bylam zmeczona, wrazliwa), a mialam do niego ladnych pare dni i zawsze takie bole mialam dopiero na 1 dzien, albo w tym samym dniu co @