Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rira

fajny ośrodek nad morzem z krytym basenem i zjeżdzalnia??

Polecane posty

Chciałabym sie wybrać z moim młodszym bratem nad morze. Czy ktoś zna jakiś fajny ośrodek z krytym basenem i zjeżdżalnią??? Najlepiej na pomorzu zachodnim, nie dalej niż Kołobrzeg.

w darlowku jest \"jan\". wpisz w google: jan darlowo lub jan darlowko, i zobaczysz, jest tam wszystko, od zdjec i opisow po cenniki i telefony.

Gość Pogorzelica.....
ośrodek Sandra

Gość bsbagasghs
Pogorzelica "Sandra"

no właśnie byliśmy w sandrze rok temu i było super, ale niestety, tam juz wszystkie miejsca są zajetę :(

Gość bsbagasghs
a na kiedy potzrebujesz?

No niestety na majówke, moja mam dopiero teraz sie obudziła no i nie wiem czy cokolwiek znajdziemy. A ten Jan bardzo fajny

ja sama mieszkam na pomorzu ale do jana jezdze regularnie na basen. bardzo lubie tamten klimat. i zjezdzalnie sa, i do morza w sumie blisko.

Gość pamietaj
polecam rowniez Pobierowo, to jest 30km od Koszalina! SPA Baginscy! Sprawdzone jest super, basen duzy ale nie ma zjezdzalni za to jest duzo innych atrakcji!

No na prawdę bardzo fajny ośrodek z tego co widze na zdjęciach i mojemu bratu zdecydowanie przypadłby do gustu :) strasznie dużo sie naszukałam w necie, ale akurat na ten nie natrafiłam. Jednak co forum to forum :)

Bagińskich też już oglądałam, mi sie podoba, tylko nie ma zjeżdżalni :( ale dzięki za wszystkie propozycje

Gość gość
Moim zdaniem naprawdę świetne warunki będziecie mieli w tym ośrodku wypoczynkowym http://www.balticinn.pl/ okolica super, wyposażenie też, można świetnie spędzić czas

Gość gość
Polecam www.slowianka.eu bez problemu można tam realizować wczasy rodzinne nad morzem. :) my byliśmy w tym roku i możemy naprawdę szczerze polecić, ośrodek miło nas zaskoczył, wysoki standard komfortu pobytu i pokoi, za całkiem rozsądną kwotę.