Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pryszczuś

Brevoxyl a mężczyźni ??

Polecane posty

Gość brat mi zaczął podbierać
więć chyba i jemu pomaga. zresztą co za różnica jaka płeć. kup, zobaczysz jak podziała na Ciebie. tylko pamiętaj, że brevoksyl wysusza skórę, więc trzeba ją nawilżać kremem

No wiec tak.Założyłem ten temat bo ciekawiłem sie czy mzoe na facetów ten środek działa inaczej bo w końcu mamy inna skóre.A teraz do rzeczy.Używam brevoxylu 4 dzień i o zgrozo czuję się jakbym miał skorupe na twarzy.Owszem efekty jako takie sa i syfów jest mniej ale ta skorupa daje mi cuczucie dyskomfortu.Żeby nie było wątpliwości smaruje sie kremem nawilżającym ale g.... mi on daje.Hheheh.Nie wiem kuracji nie przerwe na pewno ale czy to zaczerwienienie i skorupa w końcu znikaja??

Gość natasharf
ciekawe czy pommaga na zaskórniki? czytalamze podobno jest skuteczny

Gość u mojej córki widzę
że efekty są znakomite ..zaskórniki też dużo mniejsze. Ale skóra istotnie bardzo wysuszona:(

Gość natasharf
wlasnie zastanawiam sie nad kupnem ale troche boje sie zeby nie pojawily sie jakies przebarwienia. a ile kosztuje ten brevoxyl?

Gość Dyskomfort.
Ojj ciężki to był dzień.Twarz miałem wysuszona na wiór.Skóra az sie marszczyła.To jest chyba najwiekszy minus brevoxylu ale sa i plusy.Twarz sie tak nie przetłuszcza robi sie coraz gładsza wyraźnie ogranicza sie ilsoc pryszczy.Mysle ze jakbym dodatkowo zastosowałem diete troche oczyszczajaca...duzo wody mineralki ,soków i owoców to byłoby pieknie.I chyba tak zaczne od jutra.Ogólnie rzecz biorąc brevoxyl faktycznie działa a najbardziej podoba mi sie to ze zmniejszył juz znacznie objetosc moich porów no i ze ryjek jakis taki gładszy zaczyna sie robic.I mam andzieje ze moja jeszcze nie pełna radosc bedzie trwała dłuzej.Pozdrawiam i an biezoaco bede informował o dalszym etapoie smarowanai sie brevoxylkiem.Póki co jutro kolejny koszmar suchej buźki.Chyba potrzebuje jakiegos naprawde dobrze nawilzajacego kremiku.