Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam inny styl i teraz klapa

i załamałam się.

Polecane posty

Stawiam na skromność. Suknia nie jest bezowata, nie ma balonów, nie ma benbenków przed klatką, bibuł n aklatce i sie okazuje ze jak komus to mówię to robia wielkie oczy. Uwazaja ze moje ubranie jest zbyt "ubogie" ,że balony to podstawa, ze przed klatka powinna bebnic orkiestra itp. Wyszłam na idiotkę .Chciałam wszystkonowoczesnie skromnie i eleganckie ze smakiem a wyszło ze nie mam smaku i gustu. Wszyscy ci co mieli slubu 10-15 lat temu mieli suknie bezlowe, balony, grajków i są zaskoczeni ze ja tego niechce , skoro to jest własnie najwaz niesze. Tłumaczyłam im ze nie prawda to jest, ze są rózne kolekcje sukien, ze balony sa kiczowate . I mnie wysmiewają poprostu.

Gość z jakimi ludźmi
Ty się zadajesz...... :o

z ludzmi którzy: -nie mieli nigdy wesela i nie wiedzą ze prócz bezy mozna mieć suknię skromną w kształt np litery A - ludzi ektórzy mieli wesele 15 lat temu i były tylko bezy i wystrój w balonach - ludzie którzy są staroświeccy bo mieli wesela na wsiach a tam tylko bezy, balony, remiza - kuzynki , które nie miały wesela i dla nich nie dopomyslenia jest ze suknia nie jest "wielka i obszerna", ona nie rozumie,że bez balonów tez bedzie ładnie. Jestem załamana bo chciałaby by sie wszystkim ta nowośc i styl podoba a okaze się ze wyglądam jak w biednej skromnej kieccy wg nich.

Gość damulko
bębenków się pisze!!!!!

Gość barcelonka1
ja sie zgadzam z Tba ja mie striołm płotu kolo domu, nie miałam bezy ani balonów. mialam dekoracje delikatne skromne i nie mialam kiczowatych zabaw na weselu chcialam zeby bylo fajnie a nie kiczowato i sie wszyscy super bawili i chwalili ze dekoracje sliczne. No jedna kolezanak powiedziala ze suknia za skromna ale co mnie ona bcodzi uwazam ze najwazniejsze ze sie dobrze czułam, ona niech sobie beze kupi

Gość z jakimi ludźmi
a czemu się nimi przejmujesz? to Twój ślub, Twój wspaniały dzień z ukochanym mężczyzną i Ty masz być szczęśliwa !

Gość sama tego chciałaś
i tyłek tak ci obgadają , że hej ! pewnie masz rodzinę z dalekich stron , a tam to już przez kolejne lata będą gadać , że miałaś biedny ślub i że lepiej mogłaś nie robić - skoro nie potrafisz sie pokazać ... Ech wspólczuje . A najgorsze jest to że jak będą mówić , że wesele i ślub piękny to wcale nie będa tak myśleć. Będą mówić nieszczere komplementy pod twoim adresem i za plecami będą cię obśmiewać ...

poto robie wszystko ze smaczkiem by byli zadowoleni a jak pokazuję im suknię to tak wiecie bez radości spoglądają. Kurcze głupio ni ale nie wezmę bezy.

Gość sama tego chciałaś
bo jak suknia jest prosta , zwykła to czym niby mają sie zachwycać ?

Gość sama tego chciałaś
Będziesz setną taką sama panną młodą . Ten sam koczek , ten sam krój sukni , welon ,tipsy z frenczem , wiązanka ... Nie będziesz dla nich wyjątkowa w tym dniu. Będziesz wyjątkowa dla narzeczonego , ale nie dla gości ...

Gość sama tego chciałaś
halo jesteś ? !!! Pokaż tę kieckę , ja ci powiem szczerze. A co mi tam :)

Gość barcelonka1
to jaka masz ta suknie ze mowisz ze az taka prota daj jakis link bo wydaje mi sie ze jest piekna

modele jednocześciowe drapowane na pasie i w kształt litery A lekko wyszywane srebrna litka i jakies tam kryształki ponaszywane. Wyobrazasz sobie? ładna , mi sie podoba, no ale to niestety nie falbaniasta beza.

Gość sama tego chciałaś
ale pokazywałas zdjęcia swoje w tej sukni , czy sukni na modelce ?

jedno zdjęcie na żywej osobie a inne zretuszowane na modelce.Chodziło o kształt, nie jest wielka i to mni e gubi

Gość sama tego chciałaś
bo wiesz , może nie zaspecjalnie w niej wygladasz . Może jesteś za przeciętna do skromnej sukni ?

Gość sama tego chciałaś
ale jak dodasz makijaż , fryzurę , biżuterię - to wiadomo , że będzie inaczej wyglądać.

Gość sama tego chciałaś
to może dołuż trochę większe koło w halce , wtedy będzie sprawiała wrażenie troche obszerniejszej.

Gość barcelonka1
bo to tak jest ze wszystkie laski chca beze i taka balowa suknie jak dla ksiezniczki bo dopoki same nie zmierza to wydaje im si eze taki bezy sa ladne a wcale nie sa. Ja jestem zczupla nie za wyosoka. ale takiej sukni bym w zyciu nie kupila sa fatalne i wcale sie w nich dobrze nie wyglada. Suknia ma podkreslic nasz urode mamy wygladac na ubrane a nie przebrane lele. Moja kolezanka ktorej sie moja sknia nie podobała bo za skromna w tym roku wychodzi za maz i kupila sunia A a tak strasznie chciala beze na poczatku miec

Gość sama tego chciałaś
a jakie to sa wogóle bezy ? One są z falabnek czy z atłasu czy z tiulu może ? Bo wiem że są rybki takie wąskie i myślalam własnie ze bezy to te na kole albo dwóch -które rozkloszowują sie ku dołowi .

etam, nie przejmuj sie, ludzie zawsze cos gadaja, zawsze im sie cos nie podoba, twoj slyb twoja wola!! ja rowniez preferuje prosty, klasyczny styl jesli cie to cokolwiek pocieszy, na taki stawiam, i nie zastanawiam sie, co pomysla inni!! GLOWA O GORY:)

ale ci co mieli sluby inaczej uwazają. Teraz ci ludzie nowoczesnie wiedza co i jak bo sie tym interesowani.Mówie o tych co mieli sluby jakieś 2 lata temu. Tym starym przegadac cięzko Jest bardzo ładna i jak mnie uczeszą będe jeszcze bardziej lalkowata więc suknia moze byc skromna. ja uwazam ze wyglądam przepięknie.

bezy maja 2,3 koła i wtedy sa wielkie szerokie jak beza, A kształt A maja jedno koło na dole, i suknia ładnie opada na koło

Ja zrobię takie wesele, jakie się mnie podoba. Jak się komuś nie podoba, to niech nie przychodzi. Ja na siłę nie zapraszam. Ludzie od lat przyzwyczajeni są do tych balonów, puszek za samochodem, bezowatej sukni i wiejskiej orkiestry, że teraz trudno ich od tego odzwyczaić. W mojej rodzinie też na początku było zaskoczenie, kiedy powiedziałam, że zamiast oczepin będzie kulig, ognisko albo fajerwerki, ale rodzina w końcu się uspokoiła i tolerują moje pomysły. Przede wszystkim nie sugeruj się opinią innych. To są Twoje pieniądze i Twoje wesele. Obcy ludzie, rodzina lubią dawać dobre rady, a jak przychodzi co, do czego, to i tak Ty będziesz pokrywać wydatki. Gdyby ktoś wyszedł z pomysłem zasponsorowania Twojej sukni, to jeszcze mogłabyś posłuchać sugestii tej osoby, ale tak, to Ty za wszytko płacisz, więc możesz sobie kupić sukienkę taką, jaką chcesz.

ja brałam ślub w październiku, i tez wszystko było baaardzo skromnie. Też początkowo wszyscy byli bardzo zaskoczeni, a ze samochód nie bedzie wystrojony milionem balonów, że brama, dom i sala nie bedą nimi oblepione...że suknia prosta i skromna, welon bez zdobień, a tak zwana \"mgiełka\"...że do ślubu nie pojedziemy zabytkowym samochodem, a Fordem Mondeo znajomych...że bukiet z róż zrobiłam sobie sama, i kościół też ubieralismy samodzielnie.. Mogłabym tak rozopisać sie na całą strone. Toczyłam boje, bo to przecież MOJE wesele, a ja nie chciałam się dać zwariować. Pewnie za plecami mówili,że oszalałam, ale jak zobaczyli efekt...każdy mówił, że to było wyjątkowe wesele, nie przesadzone i wszystko wygladało ślicznie:) Warto było postawić na swoim:)

wiesz ja nie odwazę sie robic kichy na siłe typu ze samochód nie będzie wystrojony, ze sama sie umaluje i uczesze i zrobie bukiet.Nic z tych rzeczy.wszystko bedzie ładne i eleganckie prócz tych balonów puszek za autem, grajków przed blokiem, wykupin itp

Gość do mam inny styl...
jeateś żenująco głupia. widzisz, narzeczona, dowiedziałas się, że twó j ślub to kicha :O

Gość słuchajcie mnie
a czemu ja od głupich wyzywasz? moze to ty bezowa panno jestes głupia? idz dmuchaj juz balony.