Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkowa allegrowiczka

allegro- co sie oplaca kupowac a co nie

Polecane posty

zastanawiam sie co oplaca sie kupowac na aukcjach internetowych. bo wiekszosc rzeczy ktore sa tam wystawiane mozna kupic w zwyklych sklepach. chyba trzeba uwazac zeby nie przeplacic. chcialabym sie zwrocic po rade do osob ktore robia zakupy na allegro. co warto a czego nie warto kupowac.

Gość ja kupuje najchętniej
wody toaletowe, sa dużo tańsze niż w sklepie i ijak do tej pory nie zostałam oszukana, a kupiłam ich 7:)

aaa...i jeszcze kupiłam akwarium,wprawdzie używane,ale 1/3 ceny i jest OK:)

Gość jakatakaja
podaj namiry na jakiegos zaufanego sprezedawce bo wlasnie chce kupic perfumy :)

a sa rzeczy ktorych kompletnie nie oplaca sie kupować?

kupowałam od różnych osób,ale sugerowałam sie komentarzami - nie kupuje od tych,którzy mają komentarze negatywne lub neutralne

Gość jakatakaja
ok, to ide poszukac moich ulubionych gucci rush :)

Gość jakatakaja
ja bym nie kupila butów bo rozmiar rozmiarowi nie równy i poki sie nie przymierzy to sie nie wie czy but jest dobry :)

a co powiecie na temat bizuterii? kolczyki np sa naprawde sliczne:-)

biżuterii nie kupowałam, pamietaj jednak o komentarzach, jaki otrzymuje sprzedający:)

Gość a czy jak towar sie poprostu
nie spodoba mozna go zwrócic?

Gość wymiar kary zależy od tego
tego nie wiem, ale można dopytac sprzedającego czy daje taką możliwośc.Zanim coś kupisz możesz wysłac zapytanie do sprzedającego.

ja kupowałam biżuterię srebrną (komplety), b. ładna i taniej niż w normalnym sklepie ;) tańsze jest też wywoływanie zdjęć, szczególnie większych ilości. co do perfum czy wód toaletowych to ciągle zastanawiam się czy są oryginalne :O

Gość Dar Chaima
Z kupowaniem trzeba jednka uważać. Ostatnio znalazlam parę nowych rzeczy drożej niż w sklepiej lub w tej samej cenie. Opłaca się kupowac uzywane rzeczy, ale trzeba uważac na komentarze. Wystarczą dwa negatywy i rezygnuję. Mam też swoją ulubioną sprzedawczynię, mozna u niej tanio kupić nowe, firmowe ciuchy.

nie zawiodłam sie jak dotąd na wodach toaletowych, oczywiście kupuje znane mi wody np. naomi campbell,gabriele sabatini,tendre poison..etc...otrzymałam oryginalnie zapakowane.

w tym akwarium teraz sobie pływam czasem jak sie zatre po stymulacji analnej uzywana bielizna z allegro własnie :classic_cool:

hahaha......ładnie to tak używac czyjegos nicka??:)

Gość terefereeeeeeeeeeeee
i co z tego, ze drozej? ludzie chca, ludzie placa... sa to zazwyczaj osoby, ktore nie mieszkaja w miescie i w sumie bardziej im sie oplaca kupic na allegro, albo brak czasu...za wsyzstko sie placi. myslisz, ze ktos pojdzie do sklpeu, kupi bluzke za 80z - zrobi zdjecie, pomierzy, opisze i wystawi za 20zł???? zalosne... najlepszym przykladem ejst rinascimento...rzucaja sie jak na niewoadomoco, a w rzeczywistosci sa to ciuchy z terranovy!!! a chyba nie trzeba tlumaczyc jaka jakosc maja te ciuchy....hahahaha Zeby bylo malo to najlepiej schodza rzeczyz kolekcji "awangardowej", tzn w k-cach pierwsze pietro 10zł/sztuka :D:D:D:D

Muszę przyznać że podszywy stanowią istotną rolę w moim charakterze uzależnienia się i wynikających z niego nerwic natręctw....tak przynajmniej mówi mój lekarz zaraz po tym jak kończy badać moje hemoroidy i odleżyny na pośladkach.... :classic_cool: