Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd prawda

jak zwykle brak wyczucia

Polecane posty

Gość wstyd prawda

tlen jako jedyny portal dziś zamiast wspomniania o 2 rocznicy śmierci Jana Pawła II pokazuje golasy i wulgaryzmy

Gość malvina_s
każdy z nas rodzi się golasem :-)

Gość wstyd prawda
nie o to chodzi, i chyba dobrz eo tym wiesz a jeśli nie.. to trudno

Gość koesławka
idx sobie na inne portale, jak Cię to razi, a nie zawracaj głowy.

Gość fvs
bo może to jest pod tym przynajmniej względem niezależny portal który nie robi święta narodowego ze śmierci papieża rzygam od tych tematów o JPII

Gość masz racje autorko topiku
wspomina co prawda ale widac juz ze "sensajci" z tego nie bedzie, bo to juz 2 lata wiec mozna poswiecic temu tematowi maly kawaleczek strony ( 4 razy mnejszy niz ten o golasach naprzyklad..)

Gość malvina_s
prawdopodobnie dla zdefiniowanej przez marketingowców, głównej grupy korzystających z o2, 2 rocznica śmierci Papieża nie jest ważnym wydarzeniem i dlatego jest jak jest zapewne na stronach typu "christianitas.pl" itp to wydarzenie zajmuje wiele miejsca dla każdego coś miłego :-)

Gość _olka_
wstyd prawda, a okno już ustroiłaś czarną krepiną i kolorami papieskimi?

sensacji - sorry za literówki dzis kolezanka powiedziala mi: wiesz bylam na rekolekcjach wielkopostnych i zaczelo mnie to juz irytowac ze znow o Papiezu mowa, to nie mialy byc wspomnienia tylko nauka rekolekcyjna.." no wiecie co?????!!! te wspomnienia sa punktem wyjscia do nauki .. i jak komukolwiek moze przeszkadzac to ze o Nim dzis mowa - tak wyszlo ze sie nauki rekolekcyjne nakladaja na czas kiedy przypada kolejan rocznica smierci Papieza ale .. myslalam ze ludzi maja wiecje w glowach.. :(

marketing marketingiem ale w dzien smierci Papieza, te dwa lata temu przez kilak dni wszystkie stacje/strony.portale mowily tylko o tym, dlaczego? bo to bylo COŚ! wydarzenie - sensacja! gdyby rzeczywiscie szanowali Go lub mieli zal ze odszedl - bylo by tak co rok - wspomnienie, poswiecenie uwagii - nikt nie oczekuje tego zeby prowadzic tematy jak z czystko religijnych portali.. ale skoro wtdy pamietali.. wstyd i zenada

No nie wiem. Może właśnie to dobrze że nie wszystkie portale się tym zajmują. Są jednak osoby w tym państwie, które nie są katoliokami a zmarły papież (z całym szacunkiem)jest tylko bardzo znaną osoba.

Gość przynajmniej jeden normalny
portal :) a nie same serwisy katolickie. Brawo o2 🖐️

Gość wstyd prawda
Nie jestem fanatyczką, jak próbują nieudolnie atakować niektórzy.:) Uważam tylko (to moja opinia i nie musicie się z nią zgadzać) że czasem o2 mógłby zrezygnować z gonienia taniej sensacyjki i epatowania golizną i przemocą, tak jak to robi na codzień. Twierdzenie, że WSZYSTKO inne jest "nienormalne" jest dosyć smiałe, albo głupie - jak kto woli :D Każdy dziennik prasowy, każdy portal dziś trochę wycisza. Warto czasem zdobyć się na pół sekundy refleksji, choćby się było zażartym antyklerykałem

pamiętajcie w sercach i sami przede wszystkim obchodźcie rocznicę, nie róbcie sensacji na cały kraj bo nie sposób utworzyć kilkaset informacji o tym wydarzeniu jeśli naród i tak nie przemyśli tego co się stało, a jeśli jesteś taka zbulwersowana/wany to co robisz w necie? do kościoła i obchodź rocznicę z należytym szacunkiem bo rocznica to nie informacja w necie :)

Gość wstyd prawda
ile w nas jest zawiści, prawda?

Przepraszam, ale póki co Polska nie jest jeszcze(jak tego chcieliby co niektórzy popaprańcy) państwem wyznaniowym. Guzik mnie obchodzi ten cały wasz papież tak jak was guzik obchodzą moje przekonania. On był jednym z wielu duchowych przywódców jednego z wielu ruchów religijnych na świecie i jakoś nie zauważyłam żeby w momencie śmierci jakiegoś innego przywódcy jakiejkolwiek innej sekty wszędzie o nim trąbiono i urządzano nie wiadomo jakie cyrki. Chcecie sobie wspominać i opłakiwać waszego papieża to róbcie to, ale nie zmuszajcie do tego wszystkich dookoła!