Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchajcie mnie

on powiedział na ślubie bym nie wychodziła za tego

Polecane posty

Gość słuchajcie mnie

Mój ex zwariował, leczy się psychiatrycznie.Jest nieszkodliwy , ale zdzwaczały.Na moim slubie powiedział na głos ,żebym nie wychodziła za mojego bo on nadal kocha mnie. Szok.

Gość zdecyduj się
a czy ona się wyśmiewa?? zszokowało ją i tyle :O

Gość słuchajcie mnie
nie byłam jego zoną. Myslałam ze był nacpany bądz pijany jak wykrzykiwał na głos ze nie powinnam wychodzic za mąż. Ludzie zaskoczeni byli ze jakis pijaczek zakochany drze się. Nie powinni takiego rodzice byli puścic na mój slub. Gdzie jego opiekunowie skoro wiedzieli ze to szaleniec? Dopiero potem się dowiedziałam ze nie był pijany ale chory.

Gość słuchajcie mnie
po naszym rozstaniu sie chyba zamknął w sobie, pisał smsy, emaile, zył moim zyciem. I stał się zdziwaczały 32 letnim facetem. Patrzy na jeden punkt i czasami dostaje ataku, jest nieobliczalny , ale nie szkodliwy.Nie lata z nożem po ulicy, ...chociaż, kto go tam wie jak ta choroba się rozwija.

Gość słuchajcie mnie
i jedyny co lubialaam to jak robil mi minetke...ale to tyle..a z tym jest mi super nie liczy sie tylko seks...

Gość słuchajcie mnie
tak 7 lat...

Gość brzoza - tu jodła
o żesz ! Znowu się brukowców naczytałaś ? Nie masz nic oryginalnego ze swojego życia ? Panno A. ?

Gość słuchajcie mnie
nie jestem Panna A tylko juz męzatka. Byłam z tamtym 3 lata. To przykre co się znim stało. :(

Gość słuchajcie mnie
i zostawil mnie bo jak sie raz nie umylam a on mnie lzal to mu cos tam nie smakowalo:( wiec odszedl:(

Gość słuchajcie mnie.
ktos najwidoczniej śmieje sie z mojego byłego i podszywa się . No cóz to jedna wredna pannica niezaspokojona fizycznie . No ale do tematu. jak ja musiałam się czuć w kościele? Przeciez ksiądz powiedział"niech powie teraz bądz zamilknie na zawsze". Az sie przeraziłam.Jednak wszystko się dobrze ułozyło.

Gość jak żyje
nie słyszałam z ust ksiedza takiej regułki na polskim ślubie!

Gość no i pudło
hehe, ja też nie słyszałam :D chyba cosik za dużo filmów się co niektórzy naoglądali :D

Gość słuchajcie mnie
jakbys miała slub to byc wiedziała ze regułka jest. Moze nie kazdy ja praktuykuje, ale wsłuchaj sie i usłyszysz. Odeszłam, bo poznałam lepszego, zaradniejszego, czulszego, cieplejszego i weselszego.Nie wiedziałam czy się załamał ,az do slubu. Po slubie mi doniesli.

Gość słuchajcie mnie
kurde co ca idiotka sie pdoszywa:( nie ejstem ...wieice to miał byc zart buhahhahahaa głupie matilice uwoerzyly;P

Gość narzeczona Berka
ten twój podszywacz śmierdzi chyba się zpierdział(do tej powyżej oczywiście). Jak doskonale czuc fałszywe pannice podszywki. ja tez słyszałam regółki nie raz ,aż dziw bierze ze chodzicie na sluby a nie słuchacie tresci.