Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicola28

Mam koszmarne zeby!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nicola28

hej wsumie ladna i zgrabna ze mnie dziewczyna tylko ,mam jeden kompleks,, to moje zewby nie dosc ze zadkie ble to jeszczew brakj dwojki poprostu niewyrosla tak ukladam usta zeby nie bylo widac ale mam dosc juz tego wiem ze,dzis mozna wszystko zrobic ale brak mi kasy naycie a co mowic zeba wstawic 8oozl kosztuje bo jakies mosty trzeba robic, niechce mi sie zyc,,

Gość ja za to mam wadę zgryzu
wysunięte zęby do przodu. leczyłam u ortodonty ruchomym aparatem i nie dało rady. a na stały mnie po prostu nie stać :( tylko sie pochlastać

Gość ja za to mam wadę zgryzu
a może w miejsce tej dwójki implant wstaw? to nie będzie aż 800zł kosztowało. popytaj sie u dentysty

Gość nicola28
hej srara, 800 bo trzeba most zrobic czyli 400zl za jeden boze jakas pozyczke wezme chyba

Gość dupa blada..................
z tym implantem to pojechałaś. dziewczyna pisze, że z kasą krucho, implant kosztuje kilka tyś. a nie pare stówek.

Gość nicola28
implant 3 tysiace!!!!!!!!!!! moze uciulam na ten mostek bo juz tak mnie to meczy,zapraszam dziewczyny z podobnymi problemami moze cos zaradzimy

Gość dupa blada..................
idź do dentysty-to po pierwsze. naświetl swoją sytuację, tę finansową również, cos z dentystą na pewno wymyślicie, żebyś była zadowolona. większość gabinetów rozkłada płatności na raty. głowa do góry i życze szerokiego uśmiechu.

Gość nicola28
dzieki- dzis mam wolne ide:0