Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimberly

Za kilka miesięcy slub a ja mam ciąże z kochankiem

Polecane posty

Gość Komberly prawdziwa
To nie były celowe panienskie.Ja sobie tak nazywam panieńskim każde spotkanie jakie będzie w gronie kolezanek.A będzie jeszcze kilka z pewnością. To ze byli tam koledzy chyba świadczy o tym,że była to bardziej impreza a nie typowe spotkanie panieńskie.Co w y takie niemiłe jestescie i wredne? A ten Murzyn i japończyk.no cóż. Gratuluje wyobrażni. Myslę,że jak ktos chce to zorientuje się ,że sa moje podszywki bardzo "inteligentne".

Gość NIE CZYN DRUGIEMU
CO TOBIE NIE MIŁE :( po co sobie zycie komplikowac widocznie tak mialo byc i nie mialas poslubic tego faceta, a jak sobie skomplikujesz na wlasne zyczenie to ten zly uczynek(klamstwo moze i skok w bok ) do ciebie wroci podwojnie wiec wybieraj, ja bym sie nie wplatywala w klamstwa i klamliwe malzenstwo

kłamstwo ma krótkie nogi!!! uważasz że twój facet sie nie domysli że tak szybko urodzisz dziecko troche pomysl dziewczyno bo sama siebie nie oszukasz a jego też i wszystko sie wyda a po slubie też może odejsc przecież wsa nie skują

mysle, że najfajnie j będzie, jak poprosisz narzeczonego o sex, potem uwierzy, ze ciąża jest jego, a cała sprawa się rypnie po kilku latach, przy okazji prozeicznych badań krwi lub czegoś w tym rodzaju bedzie surprise dla tatusia i dla dziecka

a w ogole co to za dulszczyna jest??? teraz sie kochamy, potem sie wyspowiadamy i juz nie seximy bosh!!!! myslę, ze jak ktoś chce zyć wg przykazań kościoła to powinien to czynić cały czas, a nie tylko po spowiedzi

hehe :D Haris, no wiesz, podejrzewać kolezankę o dulszczyznę :D dulszczyzna toby była, gdyby nie puściła się z \"kochankiem\" PO spowiedzi, a PRZED ślubem :D

Chyba naoglądałaś się zbyt wiele filmów, a na dodatek masz niewielka wiedzę na temat ciąży. Teraz, w dobie usg i szczegółowych badań, nie jest tak łatwo oszukać. Są badania, które robi się w konkretnych tygodniach. Zrezygnujesz z nich czy zrobisz w innych terminach? Twoje dziecko będzie zawsze dużo większe od normy. Myślę, że większość lekarzy i położnych odróżni dziecko urodzone w terminie od siedmiomiesięcznego wcześniaka. Poza tym właśnie grupa krwi, wygląd. Twój narzeczony zacznie się w końcu zastanawiać, dlaczego nagle zaczęłaś nalegać na seks i od razu wpadłaś.

cała sytuacja to motyw jak z Dynastii i ściema generalnie ja tak sądzę pamiętacie - tam była taka laska Kirby miała chyba na imię, zrobiła sobie dziecko z Adamamem a próbowała wmówić je Jeffowi, a ciąża to już chba wtedy kilka miechów miała

Gość hahahahahahaha
wieczor panienski kilka miesiecy przed slubem ??????? Niezla prowokacja, ale kupy sie nie trzyma

Gość nic z tego nie wyjdzie
nawet jesli kobieta nie wie kiedy zaszła w ciąże, to lekarz z wielką precyzją okresli ile m-cy czy tygodni ma dziecko. jak się urodzi, to lekarz powie, ze to wcale nie wcześniak. Chyba z wsi jesteś i o ile ta historia jest prawdziwa, to nie wiesz jakie cuda moze zdziałać współczesna medycyna. Tu się nie wrózy z kart ile dzidziuś ma m-cy, ale to dokładnie widać na usg.Poza tym i tak się sprawa rypnie. Wystarczy prześledzić grupe krwi - Twoją, męża i dziecka, chyba, ze ten kochać miał taką jak mąż. Poza tym jest wiele innych okoliczności, które wyjdą po jakimś czasie. Ob Twoj kochanek nie miał w rodzinie rudzielców i murzynów, bo kolor dzieciątka może Twojego chłoptasia zaskoczyć:-(

Gość a jednak da sie
co wy życia nie znacie? co sie tak na niej wyżywacie? znam babke co jeżdziła 700 km do faceta i błagała byz nia był bo go niby kochała. Sprzedała matki krowe by na bilet miec. A on był pijakiem więc się ożenił, trafiła kosa na kamień. I potem widzimy owego pana pijaka z 4 letnią małą wietnamką. czyli matka wczesniej sie puściła i ukrywała dziecko a sama jeżdziła do faceta na spotkania. I jakoś dał nazwisko małej wietnamce i bardzo dobrze się uczyła była ładna i ma rodzine.

Gość byla ładna
do tej powyżej, wychodzi na to, ze jak dziecko łande, to facet moze mu dac nzawisko, a jak brzydkie, to nie. Widać, że z tej samej wsi jesteś. Krowę zostaw, bo moze bedziesz jeszcze potwrzebowac:-)

Gość EDZIA_G
WNOSZĘ O SKASOWANIE TEGO DURNEGO TEMATU

Gość pirgusia
wlasnie skasujcie trn durny temat... bezmysnosc powinna byc karana rowniez na forach