Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Castorina

Nie ma innej możliwości

Polecane posty

Mam poważny problem. Nie mówcie mi tylko że jest napewno inne wyjście czy coś bla bla bla bo nie ma. Muszę to zrobić. Postanowiłam złamać ręke. Zanurzę rękę w occie albo w roztworze solnym. Niewiem tylko jednego.. jeżeli tak zrobię to czy lekarz się zoriętuje że to nie wypadek tylko specjalnie złamałam sobie rękę ? Propsze o szybkie odp.

Gość swiadkowa
a po co?? :O

Gość no nie*
i robisz coś wbrew swojemi ciału ?? a jesteś za zakazem aborcji ! krzywdzisz swoje ciało - i tu i tu - to GRZECH ! :-o

Gość zwariowałsą nie rób tego

Gość zdecyduj się
tzn co? złamanie przez zanurzenie w w/w preparatach???????? to cud chyba? pierdolnij głową w beton to b. wiarygodny efekt osiągniesz

Gość raczej umie poznac

a potem juz przez cale zycie boli - wiem bo bylam polamana :( wiem jak zlamac reke - ale nie moge ci powiedziec :(

Gość zdecyduj się
Castorina - pobiłaś dla mnie rekord dnia debilizmu :D

po roztworze solnym czy occie kość się pokruszy i na pewno całkiem nie zrośnie (wiem, bo nam debila, który do dziś jest przez to kaleką) prytrzaśnij sobie drzwiami albo coś-bardziej draastyczne, ale się zrośnie i zawsze będziesz mgła powiedzieć, że spadłaś np ze schodów (niech ci ktoś jeszcze przywali, żeby nie było, że tylko ręka ucierpiała)