Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmy foki

www.ratujfoki.pl ---- i ty przyłącz się do akcji

Polecane posty

Gość ratujmy foki

Gość lue 34
widzxialam reklame tego z Sistars

Gość ratujmy foki
nie przylanczacie sie do akcji czy sie przylanczacie tylko nie komentuejcie? To nie jest wirus

Gość ratujmy foki
to sproboj sie podpisac na tej stronce internetowej... Nic nie zaszkodzi a moze pomoc i w dodatku to zajmi ci gora minutke

Gość An.
www.ratujfoki.pl naprawde warto!

Gość Miłośniczka zwierząt
Foczki cierpią i trzeba je ratować. Nie można patrzeć jak foki mają łeski w oczkach....pomoc fokom!!!

Gość to ja ja ja
taaa. a świestak siedzi...

Gość Miłośniczka zwierząt
I ty możesz pomóc jeśli się postarasz...czemu foki mają cierpieć jeżeli nic złego nie zrobiły nikomu..???!!!!!

Gość An.
ratujmy bezbronne zwierzęta!!! :(

Gość MOnia15
biedne foczki:((pomóżmy im,przecież nie można pozwolić na to aby ktoś je zabijał!!One też mają prawo do życia!!!!!!

Gość Jessydance
Bierzcie udział w tych akcjach, nie macie nic do stracenia! Stracone mogą być te biedne zwierzeta jeśli nic nie zrobimy!!! podpisujcie petycje i badzcie przeciw rzezi fok...

Gość Aneti
Wpisujcie się i pomóżcie fokom oraz innym zwierzaczkom na Ziemi..!!!

Gość ANDEM
NAJWIEKSZE BESTIALSTWO CZłOWIEKA BA RDZO WYRAźNIE WIDAć W ZABIJANIU BEZBRONNYCH!!!!!!!, UFNYCH, NICZEGO ZłEGO NIE SPODZIEWAJąCYCH SIę FOK.POLSKA IMPORTUJE 40 TYS FOCZYCH SKóR ROCZNIE.JEST MI BARDZO PRZYKRO.

Gość DARIA FEDAK321
MOJE ULUBIONE ZWIERZąTKO TO FOKA!!! NIE WOLNO KRZYWDZIć BEZBRONNYCH ZWIERZąT!! TO JEST OKROPNE! I DLATEGO WYSłAłAM MAILE DO PRZYJACIół ABY ODWIEDZILI Tą STRONę I NAPISALI COś I PRZYłąCZYLI SIę DO TEJ AKCJI!!!!!

Gość DARIA FEDAK321
CHCIAłABYM ZROBIć COś WIęCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maniek15
Właśnie widziałam tą reklamę i muszę powiedzieć, że to jest straszne. Kiedyś widziałam zdjęcia w Fakcie i artykuł o tym jak ludzie zabijają młode foczki dla skóry. Na żywca obdzierali je ze skóry a potem zwłoki wyrzucali na stos na śniegu... były pokazane zdjęcia stosu i jednej foczki. Niestety juz bez skóry....

Gość maruś
to jest okrutne niewiem dlaczego je zabijają . Przecież nikomu nie zrobił nic złego są takie małe i bezbronne

Gość maruś
czeba pomóc biednym bezbronym foką .RATUJMY FOKI!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zarzycky
To straszne co oni robia z tymi biednymi zwierzakami... Tak dłużej nie może być

Gość asiaf
JAK MOŻNA BYC TAKĄ BESTIĄ???!!! LUDZIE NIE ZABIJAJCIE TYCH BIEDNYCH , BEZBRONNYCH ZWIERZĄTEK!!!!!! PRECZ Z MORDERSTWAMI FOCZEK!!!!

Gość agadyja
OSOBY KTORE NOSZA FUTRA Z FOK SA MORDERCAMI TAK SAMO JAK LUDZIE KTURZY JE ZABIJAJA!!!!!!!!!!!!!!

Gość gibson
wszystkich tych ktorzy nawet biernie przyczyniają się do zabijania tych bezbrąnnych zwierząt,nienawidze grzegorz

Gość klaudka
mam dopiero 12 lat i więcej romumu niż ci debile którzy zabijają te biedne zwierzenta>Tak nie wolno protestuje nie można zabijać nic niewinnych zwierzą.Pan bóg stworzył zwierzaki po to by żyły w zgodzie z ludzmi a nie bo to by noszono z nich futra.NIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewiatka

Gość iloncia
wszyscy,ktorzy zabijają i na to pozwalają są okrutni,nie mają sumienia i serca

Gość klauduska
to jest okropne ponat 30tys fok ginie rocznie czy mozna temu zapobiec te małe stwozenia..one zasługują na zycie czy one zrobiły cos tym ludziom to masakra oglądałam dzisiaj wiadomosci az łzy mi poleciały jak zobaczyłam ze te zwierzeta są obdzierane ze skóry na zywca. jesli ktos jest za mną piszcie na moje gg6409077 pomuzmy tym biedactwom nie dajmy zginąc fokom w tym roku iz zeznia bedzie za 9dni licząc od 18.03.08rok pomózmy tym zwierzakom niech ludzie zabijający poczują to samo co te bezbronne zwierzeta

Gość onka54

Gość walcez_50
Doprawdy to co widziałem w TV, to jest bardzo szokujące.Nie wiem kto ma na to wpływ ,że takie materiały nie są pokazywane częściej.My jako społeczeństwo jesteśmy bardzo wrażliwi na nasze biedne wałęsające się bezdomne zwierzaki domowe ,mam na myśli pieski i kotki, i z tego potrafimy zrobić problem społeczny..Myślę ,że gdyby takie reportaże były pokazywane częściej-nie wyobrażam sobie inaczej jak protest CAłEGO SPOłECZEńSTWA. RóBMY COś ratujmy te biedne a zarazem tak miłe zwierzaki .Jestem z każdym całym sercem, komu nie jest obojętny los tych biednych foczek. P.S Myślę ,że wszyscy polscy numizmatycy którzy mają w swoich zbiorach -fokę szarą -bez cienia wątpliwości z przyjemnością się pod tym protestem podpiszą