Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmy foki

www.ratujfoki.pl ---- i ty przyłącz się do akcji

Polecane posty

Gość onka54
kiedyś Kanada była dla mnie "Krajem Pachnącym Żywicą". Teraz jest krajem bezwzględnych morderców. Trzeba umieć zabijać bezbronnych dla pieniędzy....... RATUJMY FOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdyby nie było ludzi kupujących te futra nie byłoby problemu RATUJMY FOKI TO TAKIE PIĘKNE ZWIERZĘTA STOP PRZEMOCY!!!!!!!!!!

Gość Kocurek386
Ludzie te foczki potrzebują naszej pomocy!!! To co dziś większość z nas zobaczyła w telewizjiest okrutne!!!!!!! Nie powinno tak byc!!!!!!

Gość dziewiata
A może tak załatwiać tych traperów foczych jak oni robią z fokami. Wszystko przez te głupie kobiety którym jest obojętne skąd są ich futra. Byle się tylko wykazać przed sąsiadką ,znajomą lub konkurentką. Jak można patrzeć na taką rzeź tych biednych fok i ich męczarnię. TYLKO bojkot zakupu tych futer może położyć kres temu barbarzyństwu.

Gość Miłośniczka fok
zobaczylam material w TV i musze przyznac ze jestem wstrząśnięta tym, co zobaczyłam. Już wcześniej widziałam podobny materiał w Bravo ale o delfinach. Strasznie płakałam, bo niewiedziałam jak pomóc tym ślicznym zwierzakom. Teraz też nie za badzo wiem jak mogę pomóc foczkom. Bardzo mi smutno, że muszą to przeżywac.... Na takie katorgi nie zasługuje nikt poza tymi, którzy pozwalają na to żeby je zabijano jak i ci, którzy to robią... Prosze o pomoc dla tych zwierząt. Razem mozemy duzo zdzialac.. Niech wszyscy Polacy, ktorzy maja serce zrobią wszystko co w ich mocy by pomoc. Razem mozemy wiele zdzialac!!!

Gość topi_c
to nic innego jak zbrodnia, którą kanada toleruje tylko i wyłącznie dla kasy

Gość Aniaprzemek3
To jest okrutne...nie rozumiem dlaczego ludzie są tak podli!!! Przecież każde stworzenie odczówa ból. Jak tak można?! Biedne foczki nie mają z nikąd pomocy... Czy można zrobić coś więcej? Mogłabym napisać lis do kogoś z rządu ale nie wiem jak zacząć...nawet adresu nie mam :( RATUJMY TE BIEDNE ZWIERZĄTKA

Gość Aniaprzemek3
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak pomóc tym zwierzakom a potzebuje sprzymieżeńca to proszę napisać do mnie...Ratujmy foki !!!

Gość jonek
trzeba ratować te stworzenia !!

Gość natalka14789
przed chwilką oglęadałam program w TV... to straszne! jak mozna zabi cos tak słodkiego, niewinnego!!! mowie NIE!!!

Gość Miłośniczka fok
No prosze was o pomoc!!! Podajcie innym linka i niech pomoga foczkom. Ona czekaja na wasza pomoc!! Nie miejcie serca z kamienia!!

Gość p..d...
to straszne ze az tyle fok ginie!

Gość wiktoria Pomozmy
To straszne ! musimy pisac te komentarze aby ktos widzial ze mowimy glosno NIE w tej oto sprawie . to jest nasz protest .! wiec prosze piszcie do mnie na maila jezeli macie jakies pomysly aby powstrzymac ich od tego czynu .

Gość unijny weź ty się już
zamknij, psychopato.

Gość Plumpin
Podpisałam petycję, jeden chłopak u nas w mieście zbierał podpisy.

Gość olenkaa

Gość natalia wrocław
to poprostu wstretne nie rozumiem jak ludzie moga byc tak okrutni to powinno byc zabronione a tym katom powinno sie poopcinac rece i sypac sola jak bym takiego spotkala to bym zabila. a pozatym cos takiego nie jest luckie

Gość Mirkaj1
o poprostu wstretne nie rozumiem jak ludzie moga byc tak okrutni to powinno byc zabronione a tym katom powinno sie poopcinac rece i sypac sola jak bym takiego spotkala to bym zabila. a pozatym cos takiego nie jest luckie

Gość ross
Jestem miłośnikiem wszystkich zwierząt, i to co robi się w kanadzie z FOKAMI jest wręcz nie ludzkie!!!! Jako obywatel polski jest mi przykro z jednej strony ze maczamy w tym ręce zajmujemy się obróbką skór tych zwierząt. Ale z drugiej strony jestem dumny z polaków że nie są obojętni na krzywdę tych zwierząt. chce się przyłączyć do akcji. mój nr gg .12481461 jeśli mogę tylko jakoś pomóc wam i FOKOM piszcie!!

Gość 2525
Ratujmy foki!!!!! One będą nam wdzięczne za to że je ratujemy!!!!!

Gość 2525
Foki to piękne zwierzaczki. Żal mi ich że są zabijane na skóry i futra musimy to zmienić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wzruszony
Mam pytanie, w jaki sposób można pomóc tym biednym zwierzątkom? Petycję już podpisałem na stronie www.ratujfoki.pl ale to i tak nie zmieni sytuację w Kanadzie. Zatem pytam, jak mogę pomóc?

Gość przestancie sie skrobac
a dopiero pozniej lamentujcie na temat foczek!!! glupie hipokratki!!

Gość 100099
Sluchajcie mnie ktos z was wysl;al ten list do ministra szkocji .jA TAK I COS MI ODPOWIEDZIAL ALE SAMA NIE WIEM CO ALE SIE BOJE BO TAM COS JEST O MONITOROWANIU MNIE BLAGAM POMOCY . .

Gość k.k
to normalnie nie do po myślenia by zdzierać skórę fokom ...