Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Dziadulec

PROSZĘ O RADĘ!

Polecane posty

Gość _Dziadulec

Wraz ze wspólokatorami mamy pewien problem. Otóż mieszka z nami kolega , który nie dba w ogole o higienę. Było do zniesienia ale robi się coraz cieplej i to robi się coraz bardziej uciążliwe. W całym mieszkaniu unosi się smród brudnych skarpet, a chodząc po mieszkaniu wspóllokator roznosi za sobą ten smrodek. Czasami zbiera się nam na wymioty gdy Pan X posiedzi obok nas przez 5 minut.Jego ręcznik również wzbudza odruchy wymiotne, gdyż używa go już prawie rok. Delikatne sugestie typu :cóż tak śmierdzi nie pomagają. Co zrobić? Powiedziec mu? Może się obrazić, może mu być przykro bo w koncu się lubimy. I oczywiscie nikt nie chce się tego podjąć. Może jest jakis inny sposób? Może ktoś był w podobnej sytuacjiProszę o rady :-)

Gość uważamże sprawe nalezy
wprost powiedziec koledze - w dobrej intencji, z sugestią,że nie jesteście przeciwko niemu,ale brak higieny jest nie do zaakceptowania. W końcu jak razem mieszkacie to macie prawo aby ktoś sotoswał sie do ogólnie przyjętych norm. A jedną z tych norm jest dbanie o higienę ( tak,jak obowiązek ciszy nocnej). Moze niektórzy nie mają nawyku mycia się, moze nie czują swojego zapachu.

Gość Paskuda a
Powiedz mu zeby sie umyl bo zygac sie chce od smrodu jaki z soba roznosi

Gość czyścioszekkkk
ja bym powiedziała zdecydowanie nie ma co sie szczypac to jemu powinno sie zrobic głupio a nie wam mieszkanie z trolem to jedna z najgorszych rzeczy

Gość Feeeeeeeeee
BRUDASOM MÓWIMY NIE!!!!

Gość Lolekk
Ja bym puszczal naokraglo Fasolki: mydlo wszystko umyje nawet uszy i szyje :-P

Gość Ziom18
Wywalic na zbity pysk, taki sie nie zmieni

Gość Tez kiedys
mieszkalem z kumplami z takim , wkurzylismy sie i powiedzielismy prosto z mostu w czym problem. Obrazil sie i wyprowadzil, potem przez pol roku rozpowiadal znajomym ze sie wyniosl bo mieszkal z brudasami. Trza bylo jakos delikatniej ale jak to delikatniej powiedziec. Macie przechlapane jednym slowem.

Gość ja mająć lat
a ja myślę żę jak delikatnie i grzecznie to powiecie to bedzie ok i powinien zrozumieć i już ale powiedzieć trzeba

Gość A co za problem
zmienic wspołlokatora ?

Gość fjjkfajkfjfa
zwroc mu uwage,niech pogada z nim osoba z ktora ma najlepszy kontakt,a jesli sie obrazi to trudno,ile mozecie sie meczyc,jak to sie nie zmieni to zmiencie wspollokatora tylko pewnie bedziecie sie wy musieli wyprowadzic albo powiedziec mu wprost ze albo zacznie sie mys albo niech spada,przeciez wyprac recznik to jest 10min i wziac prysznic tyle samo,nie rozumiem takich ludzi:/ mydelko kosztuje 2zl,nie musi sie pucowac jakimis zelami za 30zl:/

Gość dana oj dana60
a ja pracuje w sklepie i czasem przyjdzie taki czlowiek od ktorego tak wali,czy to potem czy alkoholem czy papierosami ze mi sie slabo robi i nic tylko miche wziac i zygac:/

Gość Jak mozna sie nie myc
to jest obrzydliwe, jak ludzie tak moga??

Gość powaznie zainteresowana
mmmmm daj mi namiary lubie takich flejtuszkow

Gość dana oj dana60
przeciez kąpiel to czysta przyjemnosc:) uwielbiam zasyiac taka pachnaca i czysciutka:) on nie znajdzie sobie normalnej laski tylko takiego brudasa:( a moze nie ma kasy na proszek i mydlo? to moze mu kupcie albo uzyjcie podstepu ze to wspolne i niech ma:)