Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy też....

czy wy też dziewczyny

Polecane posty

Gość czy wy też....

czy tez dziewczyny podczas sexu czujecie taki napor na tylek jakbyscie mialy kupe zrobic??

Aleś ty delikatna, niech cię cholera weźmie. :P Ja czasami czuję parcie na pęcherz moczowy, że czasem mam wrażenie, że się posikam, ale to na szczęście nie następuje. Za to często mam potem orgazm. :)

Gość prezenterka
Jezeli masz to stale to moze zalezec od: - Budowy anatomicznej: kobiety ktore maja maly odstep miedzy pochwa i odbytem czyli tzw. dubeltowki, moga odczuwac zwiekszony nacisk na odbyt ktory w ich przypadku jest oddzielony od pochwy tylko cienka scianka - Problemow z odbytem, np. guz, jezeli sa tez jakies inne objawy to leciec do lekarza - Jakiegos odruchu ktory sie utrwalil, np. piewszy seks w warunkach duzego parcia kalu na odbyt (a sytuacja byla taka ze nie wypadalo przerwac akcji i pojsc do WC).

Gość czy wy tez....
Dzieki prezenterko :) Mam to stale i dlatego jest to tak denerwujące, bo rozprasza moją uwage. żadnych innych problemów nie mam, więc pewnie wynika to z budowy anatomicznej :/ Ale zazwyczaj wiekszosc osob nie czuje takiego naporu??

Gość czy wy tez....
róCHAM MATKE

Gość jjjjjaa
ja nie czuje