Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakowatek

ile kasy wydajecie na takie potrzeby jak ubrania miesięcznie?

Polecane posty

Gość misiakowatek

Gość _Malizna
50-100zł Ubieram sie w ciucholandach i za ta kase mam 5-6 ciuszkow miesiecznie , a kupuje glownie spodnie i bluzki

Gość fjjkfajkfjfa
okolo 200-300zl,zalezy co kupuje,buty sa drozsze ale nie kupuje ich co miesiac,a bl;uzeszke zawsze jakas i spodnie tez,roznie to jest,mam malo kasy wiec malo wydaje

różnie :P ale zawsze se muszę jakieś nowe portki kupić i masę bluzek i sweterków, w których potem nie chodzę :O aha i mam manię na punkcie skarpetek typu \"stopki\" kupuje je nałogowo :O

Gość nie kupuje co miesiac
ubran poniewaz moje ubrania nie sa jakies z papieru czy az tak badziewne by mialy podrzec sie w ciągu miesiąca :O

Gość nie kupiłam żadnego ciuchu
od grudnia. wolę urządzić swoje pierwsze mieszkanie :P

Gość _kasiek21_
Ja tez w kupuje w ciucholandach , a wydaje roznie 100zeta czasem wiecej, zima kupuje mniej. Czesto wynajduje tam jakis fajny zalozony moze ze dwa razy markowy ciuszek, albo coś zupelnie oryginalnego i wszyscy mysla ze nie wiadomo ile to kosztowalo:P

Gość kadarka
podobnie. okolo 50 zl, zaopatruje sie w lumpkach, bo jest fajnie, ladnie, modnie i tanio. :)

Gość _kasiek21_
Mnie nie stać na to zeby wydac na ciuchy tyle kasy, a to ze kupuje w ciucholandach wcale nie znaczy ze to badziewie! Niektore rzeczy sluza mi kilka lat. Mam ciuchy znanych marek za grosze. Po co przeplacac?

Gość fjjkfajkfjfa
mieszkam w krakowie,bylam w kilku lumpach bo wszyscy mowia ze tak fajnie i tanio wiec bylam ciekawa,jedyne co tam widzialam to sterta pmietych czeto dziurawych ciuchow pasujacych mojej babci bardziej niz mnie,moze ktoras z was moze mi jakis polecic?moze poprostu zle trafialam:/

Gość _kasiek21_
Ja sie ubieram w ciuchu na dlugiej, tym zaraz przy kleparzu. Tam są ubrania wycenione i wiszą na wieszakach, a osobno są takie szmaty na wage

Gość co nie zmienia faktu
rocznie kupuję: spodnie 80-130 spodnie na lato 100 sweter 80 3 tiszerty 120 bielizna ok.150 buty 2 x 200 mniej niż 800 rocznie?

Gość kadarka
na pewno zle trafilas. ja dlugi czas tez trafialam tylko na takie obskurne. teraz chodze tylko do lumpow w ktorych kazdy ciuch wisi na wieszaku, ubrania sa posegregowane kolorami i najczesciej wycenione, chociaz nie zawsze. przymierzalnia musi byc. zawsze kiedy wchodze do takich lumpkow znajde cos ladnego, czesto z metkami. najbardziej sie smialam, jak znalazlam w lumpeksie koszulke H&M za 5 zl, a jakies pol roku pozniej zobaczylam te koszulki na wieszakach w sklepach :D

Gość _kasiek21_
Nie ma jak w Krk:-)

Gość AAAAAAllllllaaaaaaaaa
w każdy miesiąc inną kwotę, ale średnio na miesiąc 100 zł

Gość fjjkfajkfjfa
czyli jutro jade na kleparz i przejde sie dluga i mam nadzieje cos fajnego znajde:))))))

gówno prawda i już ---> u mnie w mieście waśnie w Robanie sa najlepsze ciuchy jeśli chodzi o ciucholandy same firmówki począwszy od H&M , przez Zarę , Villę i inne firmy i wszystko na wieszaczkach elegancko ;)

Gość _kasiek21_
Tylko tam jest kilka ciuchów, ten jest w bramie zaraz obok tych straganów w takim starym budynku . Jak sie wchodzi po schodach to wrazenie nie za dobre:-) ale mysle ze napewno znajdziesz cos fajnego. pozdrawiam !

Gość w marcu kupilam ciuchow
za 500 zl ale w lutym za 50 zl w styczniu jakies 300 zl ale byly w tym spodnie na deske za 250 w grudniu za 300 wiec to jest bardzo roznie. zazwyczaj wiecej jednak kupuje latem ogolnie to pewnie wychodzi 150-200 zl miesiecznie

Gość ije ije
null bo oszczendzym

Gość ije ije
dylko nie wym iszcze na dzo

Gość ije ije
od lizdopada nabyłom dylko dywie pary skarpytek

Gość iiiiiiiiiii
miesięcznie, to kiepska statystyka..... już raczej lepiej na sezon.... zima, wiesna+jesiń i lato.... u mnie wychodzi po tysiaku mniej więcej na każdą porę roku, najdroższe są chyba buty i kurtki - szczególnie te zimowe.... co do szmateksów.... odpadają, ja muszę zakupy zrobić szybko- potrzebuję np. spodni, to muszę kupić i już, a tam nigdy nie wiadomo na co się trafi....

Gość marmoladka..
o k**** z ciekawości sobie policzyłam ile wydałam na ciuchy, buty i bizuterię od poczatku roku i wyszło mi 3275zł :o, nie miałam pojęcia , ze az tyle wydaje, a jakbym dołozyła kosmetyki to by pewnie z kolejny tysiąc mozna było dodac... :o

Gość a gdzie w Krakowie są
fajne ciucholandy?

Gość do wilgi -to ulica
super ciuchy