Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anola

test ciążowy

Polecane posty

Gość anola

Kobietki, mam poważny problem. Spóźniał mi się okres parę dni, aż nie mogłam po nocach spać. Wysłałam w sobotę rano męża po test. Wyszedł pozytywny. Przez sobotę i niedzielę przeżywałam koszmar. Zaczęły mnie nawet w niedzielę boleć piersi i było mi niedobrze. A dzisiaj (poniedziałek rano) dostałam miesiączkę. Co z tym testem?? Miesiączka obfita jak zwykle. Czy mogę być w ciąży. Proszę, napiszcie mi, bo mam doła.

To mogła być tzw. ciąża biochemiczna, czyli naturalne poronienie.

Gość anola
Właśnie miałam już od 2 tygodni przed miesiączką objawy napięcia przedmiesiączkowego, ale bardzo wzmożone (ból krzyża, a spuchłam chyba o dwa rozmiary). I bardzo bolało mnie w dole brzucha, szczególnie w tą noc przed okresem.

Przy pewnych chorobach test wychodzi pozytywny, ale nie pamiętam przy jakich. Może przy problemach z tarczycą? Nie za późno odczytałaś wynik testu?

Gość anola
nie, dokładnie po 3 minutach. Później wyrzuciłam go do śmieci. Mąż go wyjął, przetestował dokładnie instrukcję i dalej były dwie kreski. Nadmienię, że mam już dwoje dzieci. ostatni poród był 8 m-cy temu poprzez cesarskie cięcie. Ponoć miałam takie żylaki na macicy, że groziło mi to śmiercią. Lekarz powiedział, żebyśmy już dzieci nie mieli. I dlatego tak obsesyjnie do tego podeszłam.

Gość anola
Dzięki za wsparcie. Po miesiączce zaraz do niego biegnę. Oczywiście do tego, który ciążę odbierał. Już się zarejestrowałam.

To powodzenia. Teoria, weźźźź, ja się nie ukrywam z namiętnością do kafe, to fakt oczywisty od lat :classic_cool:

ocenia się że minimum 30% ciąż ulega poronieniu, ale przed wizytą u ginekologa powtórz test ciążowy ---- testy ciążowe www.sklep.starania.pl

ocenia się że minimum 30% ciąż ulega poronieniu, ale przed wizytą u ginekologa powtórz test ciążowy ---- testy ciążowe www.sklep.starania.pl