Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weska1_8

Albothyl

Polecane posty

Gość weska1_8

Witam wlasnie skonczylam stosowac albothyl 1 globulka co dwa dni i nie mam zadnego efektu lekarz przepisal mi to na nadrzerk,czytalam ze z pochwy ma sie wydobyc jakas biala gesta wydzielina a u mnie to nie nastapilo czy to cos znaczy? zastanawialam sienad tym moze zle wkladalam te globulki no ale staralam sie jak najglebiej caly palec a nie bylo to latwe bo jestem dziewica

Gość mariola19761
u mnie to cos wyszlo po jakichs 2 tygodniach od ostatniej tabletki.

Gość weska1_8
Dzieki , uspokoiłaś mnie bo inne dziewczyny pisaly ze juz po 5 tabletce to pomyslalam ze tylko stracilam kase na cos co nie dziala :P

Gość mariola19761
Nie martw się ALBOTHYL to dobry lek ja miałam problemy z cytologią ,dwa razy wyszła mi 3 grupa i dopiero po leczeniu ALBOTHYLEM wszystko wróciło do normy ,wreszcie mam 2.

hej, ja mialam 3 w wyniku cytologicznym, przepisano mi albothyl na niewielka nadzerke, po stosowaniu (co 3 noc) poszlam do lekarza na powtorke cytologii - wynik 1. polecam Albothyl

ja tez mialam trojke (IIIb) biopsja nie wykazala kom nowotw, test na hpv ujemny, kolejna cytol i znowu trojka (IIIa) teraz biore albothyl mam nadzieje ze pomoze