Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granada

zawsze jest wysyp na początku po differinie?

Polecane posty

Gość granada

jak narazie ma kilka,na twarzy , pryszczy na krzyż,dermatolog zaleciła mi właśnie diffrtin,czy przez to oczyszcznie tym specyfikiem nie będe miała wysypu?z góry dzięki za odp.

Gość trudno powiedzieć czy zawsze
Differin złuszcza więc początkowy wysyp jest dosyć częst i jak najbardziej wskazany:)

Gość granada
no tak:Otylko że jak narazie wyglądam jak człowiek,boje tego złuszczania,nowych pryszczy a w zwiążku z tym nowych blizn:O

Gość nie zawsze
ja stosowałam, żadnego wysypu nie miałam i co najważniejsze wcale mi nie pomógł!

Gość o ile dobrze sobie przypominam
to nie jest typ krost po których zostają blizny, ja miałam takie raczej z białymi czubkami, wypełnione wiadomo czym, bleeee(przepraszam za drastyczny opis:) ). Nie martw się tym, poza tym to przecież nie trwa długo.

Gość o ile dobrze sobie przypominam
nie pomógł bo pewnie był za słaby dla twojej cery. Ja go sobie bardzo chwalę, wyleczył mnie NA ZAWSZE z podskórnych grudek, które były moją zmorą.

Gość Pryszcz xd
No dobrze, dobrze... A ile ten wysyp trwa na ogół, bo mi się chyba zaczął (stosuję już 2 dni...), no i nie wygląda to za dobrze... A! ...I czy wyciskaniem pryszczy z wysypu (no bo te białe grudki... um... bleee...) zaszkodzę przyszłemu działaniu leku? Bardzo proszę o pomoc! :)