Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34 Robert

Mam ogromny problem. Paskudny zapach.... Nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość 34 Robert

Problem pojawił się 4 miesiące temu. Byłem na wyjeździe służbowym. Poniosło mnie i dałem się uwieść. Przespałem się 1 raz bez zabezpieczenia z ładną, bardzo zadbaną dziewczyną. Od tamtego czasu cierpię na bardzo dziwną przypadłość. Mianowicie mój penis strasznie śmierdzi:( Jest cały czas wilgotny i ma naprawdę odrażający zapach:( Zapach ten jest bardzo nieprzyjemny i intensywny, nie da się go zabić. Nawet jak dobrze umyje penisa mydłem, to on dosłownie po kilku minutach się pojawia. Jestem zdruzgotany. Odbija się to bardzo na moim życiu erotyczny. Bardzo przeszkadza to mojej żonie. Przestała mi robić orala bo nie może ścierpieć tego zapachu i twierdzi że ją to odrzuca:( Ostatnio zauważyłem że żona bardzo niechętnie podchodzi nawet do normalnego seksu ze mną, wszystko przez ten zapach. Byłem nawet u lekarza z tym, zrobiłem podstawowe badania na choroby weneryczne. Myślałem że to może chlamydie, ale wynik wyszedł negatywny. Zrobiłem nawet badanie na Hiv i wynik negatywny. Lekarz rozkłada ręce, a ja nie wiem co robić. Jestem całkowicie załamany. Moje życie erotyczne się sypie. Proszę o pomoc. Może ktoś z was miał coś podobnego albo się z tym spotkał ? Chce się tego pozbyć cokolwiek to jest. Bardzo proszę o rady i pomoc. Ja nie mam pojęcia co to jest i jak to wyleczyć.

Gość 34 Robert
Chciałem dodać że z żoną nie używamy prezerwatyw, a jej się nic nie dzieje. Wszystko jest jak wcześniej, nie ma żadnych przykrych zapachów i na nic się nie uskarża.

Gość to jest własnie
kara za zdrade :classic_cool:

Gość widac ze klątwa zadziałała
:d🖐️

Gość dokładnie - KARA
dobrze ci tak:O pomyślałbyś bo możesz żonę zarazić jakimś syfem który się z parę lat ujawni...

Gość fkhriwot8
dobrze ci tak!!mam nadzieje ze ci uschnie i odpadnie jeszcze i mam nadzieje ze twoja zona tez sie dowie...i obys z tego sie nie wyleczyl...prostak z ciebie i tyle

Gość wygląda na to że
złapałeś bakterię syfilis skurvysynos, która wywołuje takie choroby, jak owrzodzenie pozdradowe, czy uwiąd prąciowy. Musisz liczyć się z tym, że w ciągu najblizszych kilku tygodni penis pokryje się ropiejącymi plamami, z ktorych może sączyć sie krew. Ten stan zwykle utzrymuje sie od 2-4 tygodni, natępnie penis usycha i samoistnie odpada. Niestety, lekarstwa na te chorobę jeszcze nie wynaleziono. Radzę zacząć nosić pieluchomajtki, żeby nie ubrudzić pościeli ropą. 🖐️

Gość AlwaysComep
Kup w aptece krem Clotrimazolum(dostepny bez recepty, cena ok.3zl).ma dzialanie przeciw grzybiczne ale jest doskonaly i w takich przypadkach.Kuracja powinna trwać ok.10 dni..Polecam. mozesz też doustnie zażywać Nystatyne,ale lek ten jest na recepte.Z leków na recepte polecam również krem pimaflucin. Nie myj sie zbyt czesto bo mozesz zniszczyc naturalna flore bakteryjne,a to dopiero bedzie prawdziwy problem.. Zycze powodzenia

Gość ajm siur
i ja popieram-dobrze ci tak!!jak mogles spac z obca laska bez gumki cwoku?nie slyszales o chorobach, w tym smiertelnych jak aids?gowno ci dal ten test na hiv bo wynik jest wiarygodny po kilku miesiacach; a w dodatku wrociles i jak gdyby nigdy nic kochales sie z zona tez bez gumki wiedzac juz co ci jest i w dodatku mogac ja zarazic hivem, jestes egoistycznym samcem myslacym fiutem i mam nadzieje, ze ci odpadnie i nie bedziesz juz mial czym myslec

Gość 34 Robert
Wiem, że dobrze nie postąpiłem. Stało się to po mocno zakrapianej imprezie. Dałem się jej uwieść i nie byłem do końca w pełni świadomy. Na trzeźwo pewnie bym tego nie zrobił. Kocham bardzo swoją żonę i nawet nie myślałem o zdradzie. Poniosło mnie i tego żałuje. Za nic nie zostawił bym żony i mojego dziecka. To zdarzyło mi się po raz pierwszy i pewnie ostatni. Czuje się paskudnie:( Bardzo proszę o rady, nie wieżę że tylko ja cierpię na coś takiego. To na pewno da się jakoś wyleczyć. Nie chce żeby przez życie erotyczne rozwalił mi się mój związek. Bardzo mi zależy żeby wszystko było dobrze.

Gość napiszcie mi
Wiesz,to troche dziwne.Jeżeli robiłes WR i test na HIV to chyba dobrze jest z twoim zdrowiem,mzoe diete zmien

Gość może polej go LIZOLEM
Podobno dobrze odkaża :classic_cool:

Gość twój związek nie rozpadnie się
przez życie erotyczne tylko przez ZRADĘ której NIC nie usprawiedliwia:o jak się nie umie pić to się nie pije - proste jak nie umiesz kontrolwać swego fiuta po alko to nie pij i sie nie tłumacz ze ona cie uwiodla.. zgwałciła może a ty sie broniłeś jak mogłeś:O:O:O:O palant!!

Gość popieram przedmówcę

Gość 34 Robert
Nie mogę tego zrozumieć. Dlaczego mi się to przytrafiło:( To był tylko jeden raz, którego więcej nie powtórzę. Nie wiem co to za świństwo. Okropnie tego żałuje. Popełniłem ogromne głupstwo że dałem się jej uwieść nie myślałem że coś się może stać. Mam wielu znajomych którzy robią to notorycznie i jest z nimi wszystko dobrze. Ja zrobiłem to tylko jeden raz, nie zasłużyłem sobie na to. Choroba weneryczna to nie jest, hiv też nie. Więc co? Żona się tym ode mnie nie zaraziła.... z nią wszystko ok. Co to jest? Dołuje mnie to naa maksymalnie.

az dziwne ze sie zona nie skapnela ze wsadziles pedzel gdzie indziej. jezeli Ci ku**as wali ryba to pewnie laska miala jakie zapalenie bakteryjne. a w ogole to napisz jasniej czym capi

Gość dorada
zmien diete,zacznij sie pozadnie myc a moze sie obrzezaj

Gość empatia
Może obskrob go jakimś nożykiem? :D

Gość nie wszystkie choroby dają
o sobie znać od razu po zarażeniu.. niektóre ukrywają się latami aby wyłonić się kiedy organizm jest osłabiony.. nie tylko hiv, weneryczne również współczuję twojej żonie, to że teraz nie ma objawów nie znaczy ze nie została zarażona przez ciebie i teraz, jakby to napisać, cały czas owa >choroba< kąży mniędzy wami - stale się nią "zarażacie" od nowa nie ma szans na wylecznie jeśli i żona nie podda się badaniom tylko ze jak taki palant jak ty jej to wytłumaczy? przecież wsadzić kuta*** w obcą dzirę to prościzna, po wódzie zwłaszcza - bo niby się nie kontroluje... ojj jakei przykre..:o

Gość ona1818181
jak mogleś ją zdradzić hamie !!!!!!!! jesteś pojebany i tyle mam nadzieje że sie nigdy nie wyleczysz ,, nastepnym razem bedziesz myslał zanim coś zrobisz .. kretyn

Gość MałaKropecczzzkaaaaaaaaaaa
to jest piętno zdrady KARA

Gość 34 Robert
Zapach jest okropny. Ciężko go opisać. To jakby połączenie zapachu moczu, z rybą, przepoceniem i bezdomnym:( Jest okropnie intensywny i sam nawet jak idę sie załatwić w ubikacji.... po zdjęciu majtek od razu go czuje i zbiera mi się na wymioty:( Coś okropnego i paskudnego. Żona się dziwiła dlaczego mi się ten zapach pojawił, powiedziałem że nie wiem i na tym stanęło.

jeja przestancie wrzucac ze z niego ch** a i owszem ale teraz trzeba mu cos doradzic zeby chociaz jego biedna kobita nie zlapala jakiegos syfa. masz jakies krosty czy tylko ci capi??

Gość a moze odwiedz jeszcze innego
lekarza? Nie wiem, urolog czy dermatolog jakis? Na moje oko to tu moze tylko medycyna pomoc, zadne domowe sposoby sie nie sprawdza bo nie wiadomo co to w ogole jest. Ale chuujowo sie wkopales. Jak mozesz bezczelnie klamac, ze kochasz zone, jak ja zdradziles? Jak sie naprawde kocha, to mysl o zdradzie nawet nie przemknie przez glowe.

wiec prawdopodobnie zlapales bakterie od tej laski, ( nie napisales czy waliles ja w tylek). twoja zona jesli ma zdrowa pochwe to jej pozyteczne bakterie zwalczaja te ktore ty wnosisz, ale wiesz nic nie trwa wiecznie. proponuje wymaz spod napletka i z cewki w kierunku bakterii i grzybow

Gość 34 Robert
Czuje się jak najgorszy, męczy mnie sumienie. Ja tego nie chciałem. Trudno mi w to wszystko uwierzyć. Bardzo źle postąpiłem. Nigdy więcej żony nie zdradzę. Chce się tylko z tego wyleczyć i wszystko będzie dobrze, ułoży się.

Gość kwakkwak
34 Robert sie nabija :-)