Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Offeliaa

KOBIETA LUBIąCA SEX, CZY TO DOBRZE?

Polecane posty

Gość Offeliaa

jestem ze swoim facetem pare lat, kochamy sie ..jakkolwiek glupio brzmi to co napisze prosze o odpowiedz. czy to dobrze ze lubie sex? czasem sama go inicujuje, moglabym byc sie kochac czasem i 2 razy dziennie. nie wiem czy to dla faceta dobrze? czy nie? nie chce zeby sobie pomyslal ze jakas niewyzyta jestem i zeby przestal mnie kochac. mamy po 24 lata

Kochanie, ile masz lat?/ Każda z nas ma swoje potrzeby seksualne. Nie ma normy na to ile potrzebujemy seksu. Kochaj sie ile pragniesz, podniecaj faceta i wyciskaj z niego soki. Pamietaj zasade stosowaną przeze mnie im wiecej dajesz tym wiecej otrzymujesz!!!

Gość Offeliaa
generalnie chodzi mi o to zeby nie przestal mnie szanowac i nie traktowal jak przedmiot przez to ze tak czesto sie kochamy. glupie to moje myslenie wiem.

Gość vcxdfer
2 razy to troche czesto..

Gość ojjjjjj
to bardzo niedobrze napewno juz cie traktuje jak przedmiot- skrzynke na ziemniaki czy tluczek do miesa :D:D:D

Gość Offeliaa
nie powiedzialam ze kochamy sie codziennie 2 razy dziennie, tylko ze czasem sie tak zdarza ale jest i tak ze kochamy sie raz na tydzien :/ co wy w celibacie zyjecie?

Gość vcxdfer
nie w celibacie..Jednak 2 razy dziennie średnio ..To nie dałbym rady..

Gość vcxdfer
nie w celibacie..Jednak 2 razy dziennie średnio ..To nie dałbym rady..

Jak lubisz to z jednym to, jest ok. Inaczej mogłabyś o sobie mysleć gdyby tobie czasem było bez znaczenia z kim ten seks.

Gość a o co to wielkie halo
jeśli partner dobry i dobrze się dogadujecie w łóżku, to oczywiste, że seks udany i że lubisz. JA nie wiem, czy ty się żalisz czy chwalisz, ale wygląda na to, że sama nie wiesz czego chcesz, za młoda jesteś na seks czy jak :)

Gość Offeliaa
nie chwale sie, tylko chce znac opinie facetow czy lubia gdy ich kobieta lubi sie z nimi kochac. dla mnie sex jest nierozerwalnym elementem milosci, nie traktuje go jak sportu

Gość o co wielkie halo
ile ty masz lat, jeśli pytasz, czy faceci lubią się kochać ze swoimi kobietami ? Z choinki się urwałaś ? :D

Gość MayaClark
-czasem nawet 2 razy dziennie mam ochote- ty myslisz ze to czesto??? phii ja sie kocham conajmniej 2 razy dziennie, codziennie, od kilku lat z moim facetem... (mam 25 lat) Jesli chodzi o faceta- powinien i pewnie bedzie raczej zadowolony, ale napewno nie pomysli, ze niewyzyta jestes, bo nie jestes napewno..

Gość thom30
Kobieto! To, ze lubisz seks i chcesz go uprawiać często to wspaniale! W naszym kraju jest wiele kobiet, które mają z tym problemy - czasem bardzo poważne, dlatego ciesz się z tego co masz! Mysłę, ze twój facet powien być z takiej syutacji bardzo zadowolony - taka namiętna kobiety to niesamowity skarb!!! Nie myśłę, żeby z tego powodu traktował Cię przedmiotowo. Pozdrawiam.

Kiedyś o sobie tez pomyślałam,że chyba jestem dziwna.Non stop chce mi się bzykac z moim facetem.Wręcz naciagam go na to czasami hehe.Bałam się na początku,że pomysli sobie o mnie,ze jestem dziwna ale wiem, że dla mezczyzny to Dar Niebios normalnie. My sie bzykamy od 8 miesiecy codziennie czasem 4 razy na dobe.I kochamy się ,dogadujemy,mamy wspolne pasje,szanujemy sie to przedewszystkim.A, że umilamy sobie zycie do tego to co w tym złego? Zreszta powiedziałam mu kiedys \"i tak zrobie z ciebie maniaka sexualnego\" i co? UDAŁO SIE ;)

Gość zuziaa49
Bardzo dobrze bo jestes kobietą miłosci .Jamam ponad piedziesiąt i tez lubie seks co wtym złego ? To dobrze co lubimy to robimy a nawet szczescie

Gość tak se myślę że
:-) Skąd ja to znam? , tzn mam tak samo .Ciągle chce mi się kochać . Czasami mam wrażenie ,że molestuję własnego męża . No ale skoro jemu to za bardzo nie przeszkadza to chyba jest ok . Wkurza mnie tylko jak mówi przy znajomych ,że aż boi się pomyśleć czego będę od niego oczekiwać gdy skończę 30 skę . Obecnie mam 27 lat i zero zachamowań w łózku . Jeśli jest się z kimś kogo się kocha to naturale ,że się go pragnie . Szczególnie gdy po domciu lata sobie taki okaz jak mój w samych bokserkach . Mniammmmm . Na samą myśl nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy do domku :-)

Gość tak se myślę że
zuzia 49 !!! - a ty co zakompleksiona jesteś bidulko i żal ci dupsko spasione ściska zapewne ,że żaden nie chce cie zapinać i nawet o sexownej bieliźnie musisz zapomnieć bo takich rozmiarów nie prukują ???. A jest czego żałować