Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbjhbjk

piwo

Polecane posty

Gość mbjhbjk

czy szkalneczka piwa przed snem, 3 h od ostatniego posilku rzeczywiscie sprzyja chudnieciu?

Gość PsełdoNim
bezsens totalny

Gość mbjhbjk
niekoniecznie-ponic glikogen jest jakos szybciej spalany, czy cos takiego...

Gość roma 35
ja tak wlasnie pilam jedno piwko 3 ryzy w tygodniu srednio i niestety kilka kilo wiecej i oponka na bezuchu-od 2 miesiecy nie pije piwa tylko wytrawne winko

Gość roma musisz mieć potworne
tendencje do tycia:O

Gość mbjhbjk
w takie tycie nto ja znowu nie wierze :op chyba ze poprostu przekraczalas tym piwem swoj limit kaloryczny

Gość to prawda że
od piwa sie naprawde tyje wiem cos o tym , kiedy nie piłam byłam szczuplejsza wystarczy że nie pije przez dwa tyg i brzuszek mniejszy i kg mnie

Gość a jam mogę chlać i chlać
i nie tyję:D

Gość Hejaka
Jedno piwo 500 kcal , więc wątpie zeby pomagalo w chudnięciu!

Gość roma 35
nie mam potwornych tendencji do tycia-znam bardzo wiele osob nie tylko kobiety,ktore sa przekonane ze utyly po piwie -u mnie zaczelo sie od ubieglych wakacji-do grila ze 2-3 piw a w tygodniu jak mialam ciezka atmosfere w pracy rowniez i naprawde kiedys bylam szczupla a teraz musze zrzucac te 5 kg,ktore mi przybylo od lata-a bardzo lubie piwo dodam

Gość **martika**
no wlasnie roma - do grilla!!! piwo nie tuczy ( przynajmniej mnie) pod warunkiem ze nic do niego nie jem, i po wypiciu tez nie! tucza przekaski ktore podjada sie do browarku! ale ja nie chce nikogo przekonywac - ja uwielbiam piwo, pije je a w pasie mam niezmiennie 59 cm:)

Gość a ja mogę chlać i chlać
martika------> napisałaś dokładnei to co miałam napisać ja:)

Gość a ja mogę chlać i chlać
aha, dodam też, że nie jestem już nastolatką (niestety:O)

Gość **martika**
ja tez nie jestem nastolatka :) a piwo uwielbiam :P wyrzucilam ze swojej diety slodycze i pyszny swiezy chlebek - ale z browarku raz na jakis czas nie zrezygnuje :) pozdrawiam!

Gość a mnie po piwie
przeczysza , ale na drugi dzien i czuje sie zawsze lzejsza i ma bardziej plaski brzuch. wiec moze cos w tym jest....

Gość HIENA ZJADAJĄCA OCHŁAPY
O dziwo to sprzyja chudnięciu wiem z własnego doświadczenia ale tylko jak ograniczasz się z posiłkami. Piłam w piątek, sobotę i niedzielę po ok. 3 piwa dziennie i chudłam ok. 2 kg - jednak jadłam tylko obiad. Byłam dentką po takim 3 dniowym chlaniu piwa.

Gość HIENA ZJADAJĄCA OCHŁAPY
Od smego piwka się nie tyje tylko od tzw. grili itp. przekąsek do piwa. Brzuch mi nie rósł.

ja pilam piwo na diecie prawie codziennie i schudlam. od piwa sie nie tyje pod warunkiem ze nie jemu do niego kalorycznych przekasek albo miesa itd. jak bylam 5 dni na biwaku to codziennie jedlismy grillowane zarcie na sniadanie, obiad i kolacje. do tego piwo pilismy litrami i wiecie co? 5 dni i 3 kilo do przodu.

Gość Paoolinka
piwo nie tuczy jak sie go nie zajada ... taka prawda. wiem po sobie. kiedys walilam po 8 potem jadlam i w pol roku walnelo mi 8 kg wiecej... teraz pije tyle samo od imprez jem malutko i chudne

Gość eska floreska
pół litra piwa ma 260 cal :((a nie 500 to zródlo witaminy b ... jeśli ktoś ma tendencje do tycia to i gotowana marchewka nie bedzie mu sprzyjać . Tak swoja drogą kolorowe napoje ktorymi sie opijaja nastolatki maja wiecej cal niz piwko a przy tym , ileż chemi :(( barwników feeee