Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos tak ma

pomocy/

Polecane posty

Gość czy ktos tak ma

mam 17 i baaardzo nieregularne cykle które okropnie mnie denerwują!!miesiaczkuje od 12 rż, a mimo to nadal nie ustabilizowaly mi sie cykle.okresy, plamienia, po kilka razy w miesiącu, ato krwawienie, ato spokój...:/ wkurza mnie to.nie chce isc znowu do gina, bo bylam niedawno keidy mialam grzybice, to juz nie mowie o tym, ze lekarka nawet mnie porządnie nie zbadała!!bylam w szoku.. usiadlam na tym fotelu, rozkladam nogi, ona tylko dotknela palce, stwierdzila ze grzybica i zapisala fluconazole :| powiedzialam jej ze mam nieregularne miesiaczki, a ona"ureguluje sie w swoim czasie" bylam zszokowana :| co o tym myslicie? a moze znacie sposoby, by samemu uregulowac cykle??

Ja tez mam nieregularne cykle, ale to od kilkuletniego zazywania tabletek....A najlepsza rada dla ciebie_ Zmien ginekologa

Gość Zuza1990
Ej mam pytanie w sprawie tej grzybicy... po ilu Ci pomogło?? :(? bardzo swedziało?? ja juz nnie wytrzymuje.. a z okresem..miałam tak samo.. ale ginekolog przepisla mi tabletki anykoncpecyjne na pare miesiecy i mi sie uregulował ... mówie ci zmien Ginekologiczke

Gość czy ktos tak ma
do zuzy: po jednym opakowaniu fluconazole, i po masci clotrimazolum ustapila grzybica po kilku dniach. tylko ze ja poszlam dosyc pozno do ginekologa (bo byla to moja pierwsza wizyta) a co do swedzenia to swędziało okropnie!!!!! piekło, swędziało tak, że masakra :) a co zuza masz objawy grzybicy??